Suplimente alimentare

Hyalo4 Start, 30 g, Fidia Farmaceutici

56,49 Lei

Pret / GR: 56,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Hyalo4 Start, 30 g, Fidia Farmaceutici

7516884

Tratamentul local al ulcerelor cronice (cum sunt: escarele, ulcerele vasculare al gambei, piciorul diabetic). In mod spcific, este destinat sa asigure un mediu umed optim si debridarea necesare proceselor naturale de vindecare. Hyalo4 Start este un unguent fluid pentru utilizare topica, ce conţine hialuronat de sodiu obţinut prin fermentaţie bacteriana, ca principal component, şi colagenaza de origine bacteriana, obţinuta din tulpina nepatogenica de olginolyticus, ca substanţa medicamentoasa incorporata. Permite debridarea plagii datorita proprietaţilor hidratante ale acidului hialuronic care favorizeaza procesele fiziologice reparatorii şi protejeaza ţesutul viabil nou format. Procesul de cicatrizare a leziunilor se produce mai rapid intr-un mediu umed. Colagenaza bacteriana ajuta la procesul de debridare.

Tratamentul local al ulcerelor cronice (cum sunt: escarele, ulcerele vasculare ale gambei, piciorul diabetic) in mod specific, este destinat sa asigure un mediu umed optim şi debridarea necesare proceselor naturale de vindecare.

Compozitie: Hialuronat de sodiu 0,2% + Colagenaza de origine Vibrio alginolyticus.

Mod de administrare: Se aplica un strat de circa 2 mm grosime de HYALO4 START pe suprafaţa leziunii, o data pe zi sau in funcţie de recomandarea medicului. Se acopera zona tratata cu un pansament steril pentru a se asigura un contact adecvat.

Forma de prezentare: tub 30 g crema

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.