Suplimente alimentare

Hyalo4 Skin crema, 25 g, Fidia Farmaceutici

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
32,99 Lei

Pret / BUC: 32,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Hyalo4 Skin crema, 25 g, Fidia Farmaceutici

7522974

Hyalo4 Skin crema este un preparat topic ce contine acid hialuronic ca principal ingredient. Acidul hialuronic este un polizaharid natural (glucozaminoglican) prezent in matricea extracelulara a majoritatii tesuturilor. Datorita proprietatilor sale hidrofile, formeaza un spatiu hidratat in jurul celulelor si intre acestea, ceea ce faciliteaza migrarea celulelor.

Indicatii:

- tratamentul iritatiilor si al leziunilor cutanate;

- acoperirea suprafetelor plagilor acute si cronice (zgarieturi, incizii rezultate din grefe si cele post-chirurgicale, arsuri de gradul unu sau doi, ulcere vasculare si metabolice, escare);\

- realizarea unui mediu umed la nivelul plagii, ceea ce protejeaza impotriva abraziunii, fructiunii si deshidratarii.

Compozitie: Ingredientul principal - acid hialuronic sare de sodiu 0.2%. Alti compusi - polietilenglicol 400 monostearat, decil ester al acidului oleic, ceara emulsificatoare, glicerol, solutie de sorbitol 70%, dehidroacetat de sodiu, metil p-hidroxibenzoat, propil p-hidroxibenzoat, parfum, apa purificata.

Doze si mod de administrare: Plagile sau ulcerele trebuie curatate si dezinfectate inainte de aplicarea tratamentului. Se aplica un strat subtire de crema pe suprafata plagii, de doua sau de mai multe ori pe zi. Suprafata tratata trebuie acoperita cu un pansament si o fasa sterile.

Prezentare: 25 g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.