Suplimente alimentare

Hyalo4 Control crema, 100g, Fidia Farmaceutici

64,99 Lei

Pret / GR: 64,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Hyalo4 Control crema, 100g, Fidia Farmaceutici

7516885

Hyalo4 Control este indicat pentru tratamentul leziunilor cutanate, in special al celor cu risc crescut de infectare. In mod specific, este destinat aplicatii pe plagile acute sau cronice (arsuri de gradul unu sau doi. ulcere vasculare sau metabolice si escare), realizand la nivelul acestora un mediu umed, aseptic.

Compozitie: Compusul principal: acid hialuronic sare de sodiu 0,2%, alte componente: sulfadiazina de argint 1%, polietilenglicol monostearat 400, decil oleat, ceara emulsifianta, glicerol, sorbitol solutie 70%, apa pura.

Mod de utilizare: Se poate utiliza pe pagile neinfectate pentru a preveni infectia si, dupa tratamentul de succes al unei plagi infectate, pentru a prevenii reinstalare infectiei. Leziunile trebuie curatate inainte de fiecare aplicare. Se aplica un strat subtire de crema pe suprafata plagii, o data sau de doua ori pe zi, in functie de severitate, pana la vindecarea completa. Tratamentul prelungit, cu durata mai mare de o luna, trebuie evaluat de catre medic pe baza evolutiei clinice a leziunii. Suprafata tratata trebuie acoperita cu un pansament steril.

Forma de prezentare: tub cu 100g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.