Homeovox, 60 capsule, Boiron

Medicamente fara reteta

Brand: BOIRON
In stoc
19,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Homeovox, 60 capsule, Boiron

1048672

Ce este Homeovox si pentru ce se utilizeaza

Homeovox este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in cazuri de oboseala a corzilor vocale, afonie, raguseala, laringita.

Cum sa utilizati Homeovox

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Se administreaza pe cale orala.

Tratament: doza recomandata este de 2 drajeuri administrate din ora in ora, cu pauza in timpul meselor. Profilaxie: doza recomandata este de 2 drajeuri administrate de 5 ori pe zi.

Mod de administrare: Se administreaza pe cale orala. Drajeul trebuie lasat sa se dizolve incet in cavitatea bucala (nu se inghite). In caz de ameliorare a simptomelor, se rareste frecventa administrarilor.

La copii cu varsta sub 6 ani drajeurile se administreaza dupa dizolvare in apa.

Daca utilizati mai mult Homeovox decat trebuie: conform principiilor homeopatiei, se recomanda a nu se depasi doza recomandata.

Daca uitati sa utilizati Homeovox: nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Nu se cunosc reactii adverse la Homeovox.

Forma de prezentare: cutie cu 60 drajeuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.