Medicamente fara reteta

Hexoraletten N, 20 pastile, Johnson&Johnson

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

24,49 Lei

Pret / CPR: 1,22 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Hexoraletten N, 20 pastile, Johnson&Johnson

1055231

Ce este Hexoraletten N si pentru ce se utilizeaza

Hexoraletten N se utilizeaza pentru reducerea temporara a numarului de bacterii din cavitatea bucala si gat, pentru tratamentul durerilor de gat, inflamatiilor cavitatii bucale si a gingiilor si pentru prevenirea infectiilor si/sau a inflamatiilor cavitatii bucale.
Daca dupa cateva zile de tratament nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Cum sa utilizati Hexoraletten N

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Comprimatul trebuie lasat sa se topeasca lent in gura. Trebuie sa incepeti tratamentul de la primele simptome de boala si continuat cateva zile de la disparitia acestora, ca masura preventiva.

Adulti si adolescenti(cu varsta peste 12 ani): luati un comprimat de supt de mai multe ori pe zi. La nevoie, se poate administra cate un comprimat la 1-2 ore, dar nu mai mult de 8 pastile pe zi.

Copii (cu varsta intre 4 si 12 ani): luati o pastila de mai multe ori pe zi . Nu trebuie sa depasiti 4 pastile pe zi care trebuie luate in doze divizate care sa nu depaseasca un comprimat.

Persoane in varsta, sau persoane cu insuficienta hepatica sau renala: nu este necesara modificarea dozelor.

Daca aveti impresia ca efectul produsului Hexoraletten N este prea intens sau prea slab, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Daca luati mai mult Hexoraletten N decat trebuie: daca luati prea multe pastile, adresati-va cat mai repede unui medic sau prezentati-va imediat la cea mai apropiata unitate medicala.

Daca uitati sa luati Hexoraletten N: luati urmatoarea doza la momentul potrivit al zilei; nu dublati doza pentru a recupera doza pe care ati uitat sa o luati.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Frecventa reactiilor adverse care au aparut la utilizarea Hexoraletten N nu a fost clasificata si reactiile adverseau fost raportartate dupa punerea pe piata a medicamentului.

Pot sa apara urmatoarele reactii adverse (frecventa necunoscuta): methemoglobinemie; hipersensibilitate (urticarie, edem angioneurotic, reacsii anafilactice, soc anafilactic); hipoestezie orala; senzatie tranzitorie de amorteala a limbii; disgeuzie; decolorarea reversibila a limbii, a dintiilor si a restaurarilor dentare din silicat si compozit; depozite dentare; stomatita; exfolierea mucoasei bucale; glosodinie; marirea glandei tiroide.

Forma de prezentare: cutie cu 20 pastile.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.01.2023