Suplimente alimentare

Herbolax, 20 tablete, Himalaya

Campanie promotionala cu discount la selectia de produse.
In stoc
11,19 Lei
15,99 Lei
Economisesti 30%

Pret original:  15,99 Lei  ·  Reducere 4,80 Lei

Pret / CPR: 0,56 Lei

Cel mai mic pret inainte de promotie: 15.99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Herbolax, 20 tablete, Himalaya

7478996

Supliment alimentar recomandat in stari de constipatie (in special gravidelor fara a crea dependenta sau contractii abdominale), prevenirea crizelor hemoroidale, tulburari digestive, pregatirea tubului digestiv pentru explorari digestive si diete. Este un produs natural cu eficacitate dovedita, total lipsit de toxicitate. Administrat zilnic, este eficient in corectarea constipatiei si normalizarea tranzitului intestinal fara iritarea colonului, fara a crea dependenta si crampe abdominale.

Compozitie: Extract din Ipomoea turpethum, Terminalia chebula, Cichrium intybus, Cassia occidantalis; Pulberi de Zingiber officinale, Embelia ribes.

Mod de administrare: Pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatirea starii de sanatate, acest produs se poate administra astfel: 1-3 tablete cu 1/2 ora inainte de cina, sau la nevoie.

Forma de prezentare: 20 tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.04.2022