Hepatoprotect Regenerator, 32 capsule moi, Biofarm

Suplimente alimentare

Brand: BIOFARM
In stoc
20,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Hepatoprotect Regenerator, 32 capsule moi, Biofarm

7523036

Hepatoprotect Regenerator este un supliment alimentar care are in compozitie fosfolipide. Acestea au rol esential in organismul uman, ca elemente structurale ale membranelor, pentru activarea sistemelor enzimatice de la acest nivel si ca reglatori ai functiilor de schimb intre compartimentul intracelular si extracelular.

Proprietati:

- Fosfolipidele esentiale din Hepatoprotect Regenerator sunt deja sintetizate si corespund, prin structura lor chimica, fosfolipidelor endogene.

- Aceste fosfolipide esentiale sunt incorporate ca molecule intacte in membranele celulelor ficatului, contribuind la mentinerea si la functionarea normala a acestora.

- Fosfolipidele esentiale din Hepatoprotect Regenerator sustin formarea membranei, etapa importanta in procesul de intretinere si regenerare hepatica.

Ingrediente: O capsula moale contine 712,5 mg fosfolipide (din lecitina din soia/Glycine hispida), masa gelatinoasa (gelatina, apa purificata, glicerina, sorbitol lichid partial deshidratat, conservant: para-hidroxibenzoat de metil), agent de incarcare (ulei de soia).

Mod de utilizare: Pentru adulti, cate 2 capsule de 3 ori pe zi sau cate 3 capsule de 2 ori pe zi.

Atentionari:

- Persoanele care se cunosc cu alergie la soia sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului nu trebuie sa utilizeze acest produs.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Forma de prezentare: 32 capsule moi

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.09.2022