Hepatoprotect Forte, 50 comprimate, Biofarm

Suplimente alimentare

In stoc

15.99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Silimarina este un amestec format din cel putin 3 flavonoliganzi incluzand silibina (silibinina), silidianina si silicristina. Ea reprezinta cel mai important constituent activ al extractului de Armurariu (Silybum marianum), o planta originara din bazinul Mediteranei, cunoscuta si utilizata traditional ca remediu natural pentru sustinerea ficatului.

Componentele silimarinei stabilizeaza membranele celulelor hepatice, favorizeaza eliminarea toxinelor si ajuta astfel la mentinerea functionalitatii normale a ficatului. Prin actiunea sa antioxidanta, ajuta la combaterea efectelor nocive pe care le exercita asupra ficatului poluarea, infectiile, diverse substante chimice (inclusiv alcoolul, toxinele din apa sau alimente, medicamentele etc.). Silimarina sprijina capacitatea naturala de regenerare a ficatului, sustine digestia si intretine procesele normale de detoxifiere.

Beneficii:
• are efect hepatoprotector si antioxidant, util in afectiunile hepatice acute si cronice
• ajuta la regenerarea celulelor ficatului afectate de alcool, droguri sau medicamente hepato-toxice
• actioneaza ca un decongestionant hepatic stimuland fluxul biliar si prevenind astfel formarea calculilor biliari si a leziunilor hepatice

Ingrediente:
Un comprimat contine 150 mg silimarina si agenti de incarcare: lactoza monohidrat, hidroxipropilmetilceluloza; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu, acid stearic, talc; agent de afanare: croscarmeloza sodica.

Mod de utilizare:
Adulti: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cel putin 3 luni.
in continuare, 1 comprimat pe zi se poate utiliza pe termen lung.

Forma de prezentare: cutie cu 50 comprimate