Medicamente fara reteta

Hedelix 50mg, 10 comprimate efervescente, Krevel Meuselbach

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

19,49 Lei

Pret / CPR: 19,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Hedelix 50mg, 10 comprimate efervescente, Krevel Meuselbach

652365281

Hedelix comprimate efervescente este un medicament din plante utilizat ca expectorant in cazul tusei productive.

Compozitie: Substanta activa este extract uscat din frunze de iedera. Fiecare comprimat efervescent contine 50 mg extract uscat din Hedera helix L., folium (frunze de iedera)(4-8:1), solvent de extractie: etanol 30% (m/m).

Mod de administrare:

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Cu exceptia cazului in care medicul va prescrie altfel, doza recomandata este:

- Adolescenti cu varsta de 12 ani si peste 12 ani, adulti si varstnici trebuie sa luati un comprimat efervescent (corespunzand la 50 mg extract uscat din frunze de iedera) de doua ori pe zi (dimineata si seara)

- Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani trebuie sa luati o jumatate de comprimat efervescent (corespunzand la 25 mg extract uscat din frunze de iedera) de doua ori pe zi (dimineata si seara).

Comprimatul efervescent se dizolva in jumatate de pahar cu apa si se bea dupa masa.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Contraindicatii:

Nu luati Hedelix comprimate efervescente:

- daca sunteti alergic la iedera, plante apartinand familiei araliaceae, cum ar fi Schefflera, Panax ginseng sau Eleutherococcus senticosus, mentol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:

Inainte sa utilizati Hedelix, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea:

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Siguranta in timpul sarcinii si alaptarii nu a fost stabilita. In absenta datelor suficiente, utilizarea in timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:

Nu s-au efectuat studii privind efectul asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

Atentionare:

Cititi cu atentie si in intregime prospectul inainte de a incepe sa utilizati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.

Forma de prezentare: 10 comprimate efervescente.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.11.2022