Griffonia Rhodiola, 20 fiole, Santarome Bio

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

Pretul nu a putut fi incarcat. Incercati sa adaugati produsul in cos pentru a vedea pretul.

Descriere si prospect: Griffonia Rhodiola, 20 fiole, Santarome Bio

652370600

Griffonia Rhodiola este un fitocomplex ce are la baza doua dintre cele mai folosite si studiate plante pentru echilibrarea sistemului nervos, dar si trei gemoterapice ce vin in completarea eficacitatii produsului.

Recomandat pentru stimularea si echilibrarea sistemului nervos, in oboseala si epuizare induse de stres, tulburari de somn si scaderea apetitului, pentru adaptarea organismului la stresul emotional, pentru sustinerea activitatii cerebrale

Ingrediente: Griffonia Simplicifolia – din care 5HTP 50mg, Rhodiola Rosea, Macerat din muguri de Crataegus laevigata (paducel), Macerat din muguri de Ficus carica (smochin), Macerat din muguri de Quercus robur(stejar).

Mod de administrare: Cate 1 fiola pe zi (la nevoie) diluata intr-un pahar cu apa (de preferat dimineata) dar nu mai mult de 20 de zile consecutiv.

Precautii: Acest produs este doar pentru adulti si este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza cat si persoanelor aflate sub tratament cu antidepresive.

Forma de prezentare: 20 fiole x 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2022