Glucoza, 200 g, Vitalia

Dieta si nutritie

Brand: VITALIA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

5,50 Lei

Descriere si prospect: Glucoza, 200 g, Vitalia

7506708

Este foarte bine primita de catre bebelusi si copii in procesul de dezvoltare, este indicat sa se foloseasca dupa recomandarea medicului. In mod obisnuit, se foloseste ca indulcitor dupa gust. Glucid prezent atat in regnul animal, cat si in cel vegetal, este principala sursa de energie a organismului. Glucoza este un glucid simplu (nu poate fi descompus in alte glucide). Alimentele contin rar glucoza in stare libera (cu exceptia strugurilor). Mult mai des, glucoza inclusa in glucidele mai complexe (de exemplu: maltoza sau amidon) se transforma in glucoza libera sub actiunea enzimelor din tubul digestiv. Produs folosit ca indulcitor sau in amestec cu alte produse de indulcire pentru prepararea dulciurilor si a altor preparate dulci. Actiune terapeutica: Glucoza cristalizata ( dextroza ) se foloseste ca indulcitor si este foarte bine primita de catre bebelusi si copii in procesul de dezvoltare. Carbohidrat cu absorbtie rapidã, indicat in activitatile fizice intense. Se recomanda celor cu nevoi crescute de energie si refacere dupa efort.

Mod de utilizare:

Produs folosit ca indulcitor sau in amestec cu alte produse de indulcire pentru prepararea dulciurilor si a altor preparate dulci. Pentru bebelusi si copii este indicat sa se foloseasca dupa recomandarea medicului. Copii 1-5 ani: 2-3 lingurite pe zi. Copii 6-14 ani: 4-5 lingurite pe zi. Copii peste 14 ani si adulti: 3-4 lingurite pe zi. *Fiecare lingurita/ doza contine cca 5g glucoza. Este contraindicat persoanelor care sufera de diabet zaharat. O persoana care face un antrenament intens are nevoie de 4-6 grame de carbohidrati pe kilogramcorp pe zi. Pentru regimurile in care se doreste reducerea stratului adipos, necesarul este 2-3 grame pe kilocorp pe zi. Aceste cifre pot varia in functie de tipul somatic, intensitatea antrenamentului si alti parametri.

Ingrediente:

Glucoza cristalizata. 100% Natural. Produs romanesc.

Forma de prezentare: 200g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.04.2021