Glicostat Forte M108, 60 capsule, Fares

Suplimente alimentare

Brand: FARES
In stoc
28,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Glicostat Forte M108, 60 capsule, Fares

17538090

Glicostat Forte M108 este un supliment alimentar recomandat persoanelor cu diabet zaharat tip II si prediabet. Plantele medicinale de calitate superioara din compozitie asigura efect cu 2 capsule pe zi, produsul avand o eficienta dovedita ca unic tratament pentru reducerea glicemiei.

Beneficii:

- Reducere glicemia.

- Ajuta la stimularea productiei de insulina, reducerea rezistentei la insulina (scade hemoglobina glicata), inhibarea enzimelor care transforma alte zaharuri in glucoza, scaderea absorbtiei glucidelor introduse prin alimentatie, prevenirea complicatiilor vasculare si neurologice ale diabetului datorita efectelor antioxidante, hipocolesterolemiante si hipolipemiante.

- Este sigur pentru administrarea pe termen lung.

- Are o formula complexa din 8 plante medicinale folosite traditional pentru reducerea glicemiei (diabet).

Ingrediente active: Samburi de struguri negri (67,34mg), fructe de afin (67,34mg), frunze de afin (67,34mg), frunze de dud (33,67mg), seminte de schinduf (33,67mg), frunze de maslin (33,67mg), vasc (33,3mg).

Mod de administrare:

- Adulti: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, imediat dupa mesele principale. Daca se doreste un efect mai puternic, sau nu se respecta un regim alimentar fara dulciuri se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.

- Copii de peste 6 ani: cate 1 capsula de 2 ori pe zi.

Recomandari:

- Se recomanda respectarea dietei specifice si a tratamentului indicat de medic.

- Cura se face sub supravegherea specialistului si avand control asupra glicemiei.

Forma de prezentare: Cutie cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.04.2021