Recuperare medicala

Glezniera pentru uz zilnic S, 1 bucata, Futuro

Brand: FUTURO

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

39,99 Lei

Pret / BUC: 39,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Glezniera pentru uz zilnic S, 1 bucata, Futuro

7507387

Glezniera pentru uz zilnic poate fi adaptata atat pentru piciorul drept, cat si pentru cel stang. Aceasta orteza reglabila are un sistem usor de aplicat si se integreaza confortabil in incaltamintea pe care o purtati. Asigura compresie si caldura locala.

Glezniera este conceputa pentru a oferi sprijin moderat si pentru a stabiliza ligamentele rigide, fragile sau ranite. Orteza reglabila pentru uz zilnic este onfectionata dintr-un material rezistent, de foarte buna calitate si care permite pielii sa respire.

Mod de utilizare: Glezniera pentru uz zilnic ridica si ofera suport boltei piciorului. Este ideala in cazul pacientilor care acuza o durere generala in zona gleznei, al celor care sufera de artrita sau tendonita. Poate fi folosita cu succes in cazul entorselor, al inflamatiilor locale sau atunci cand suprasolicitati zona respectiva.

Dimensiuni: S (18 - 20.5cm).

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.05.2022