Ginkgo Bio 2000, 20 fiole x 10ml, Santarome Bio

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

76,49 Lei

Descriere si prospect: Ginkgo Bio 2000, 20 fiole x 10ml, Santarome Bio

652370598

Noul Ginkgo Bio 2000 de la Santarome este un fito-complex ce vine cu o formula imbunatatita, pe langa doza mare de ginkgo biloba si sucul concentrat de afin, contine si un complex gemo-terapic de trei muguri Bio – ginkgo, maslin si stejar pentru imbunatatirea memoriei si functiei cognitive!

Recomandat in dificultati de concentrare si probleme incipiente ale memoriei, surmenaj intelectual, elevi si student in perioada examenelor, afectiuni asociate unor probleme de circulatie sanguina, precum arterite, picioare grele, maini si picioare reci, amorteala extremitatilor, - varice, hemoroizi si probleme de vedere sau scaderea auzului, tinitus.

Compozitie: Ginkgo biloba – 2000mg, Suc concentrat de Afin – 1000mg, Sirop de Agave – 500mg, Suc concentrate de Lamaie – 227mg, Macerat glicerinat din mladite tinere de Ginkgo – 50mg, Macerat glicerinat din mladite de Maslin – 50mg, Macerat glicerinat din muguri de Stejar – 50mg.

Mod de administrare: 1 fiola pe zi diluata intr-un pahar cu apa (200ml) timp de 20 de zile, maxim 6 saptamani consecutive, sau la nevoie in timpul examenelor sau in caz de surmenaj intelectual!

Precautii:

Nu se recomanda persoanelor aflate sub tratament cu antidepresive.

Trebuie consultat medical in caz de utilizare concomitenta cu anticoagulante!

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza dar si copiilor sub 12 ani fara aviz medical!

Forma de prezentare: 20 fiole x 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.07.2022