Dieta si nutritie

Germinator tip borcan cu protectie la scurgerea apei, 660ml, Germline

48,99 Lei

Pret / BUC: 48,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Germinator tip borcan cu protectie la scurgerea apei, 660ml, Germline

652370128

Extrem de igienic, nu ocupa mult spatiu si il poti lua cu tine chiar si in calatorii. Este conceput pentru germinarea tuturor tipurile de seminte, cu exceptia semintelor mucilaginoase. Capacul este din material plastic ce nu contine ftalati si bisphenol A (este BPA Free), substante toxice care se regasesc in materialele plastice uzuale. Probabil cel mai simplu si mai economic germinator pe care-l poti cumpara.

Germinatorul are pe capac un loc special unde se aduna apa cand borcanul este asezat pentru germinare. Astfel, germinatorul Germline poate fi asezat oriunde, nemaiexistand riscul scurgerii apei asa cum se intampla la alte germinatoare tip borcan, care trebuie puse pe chiuveta sau intr-un loc unde apa poate sa se scurga. Ideal pentru incepatori.

Modul de utilizare: Lasati la inmuiat semintele conform indicatiilor, cu borcanul in picioare. Dupa perioada de inmuiere, goliti apa, clatiti si asezati borcanul in pozitia oblica pentru germinare.

Forma de prezentare: 660ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.07.2022