Dieta si nutritie

Germinator cu 2 tavite BPA free, 1 bucata, Germline

78,99 Lei

Pret / BUC: 78,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Germinator cu 2 tavite BPA free, 1 bucata, Germline

652370127

Germinatorul cu 2 tavite este ideal pentru germinat. Materialele din care este fabricat fiind garantate ca nu contin Bisphenol A si ftalati. Faptul ca acest germinator nu contine ftalati si Bisphenol A este deosebit de important, aceste doua substante nocive, regasindu-se din pacate in majoritatea produselor din plastic.

Proprietati:

  • E bine sa folosim un germinator de calitate din materiale nontoxice, deoarece semintele de germinat stau in contact cu materialul germinatorului pana la 10 zile.
  • Daca acesta este din materiale plastice ieftine, ftalatii si bisfenolul A pot ajunge in germeni.
  • Sistemul de suprapunere a tavilor este conceput pentru a permite o circulatie sanatoasa a aerului in jurul fiecarui strat de germeni.
  • Nu contine BPA.

Compozitie: Un pachet contine 1 germinator cu 2 tavite Germline, BPA free.

Mod de utilizare: Dupa ce au fost inmuiate pentru cateva ore, semintele se distribuie uniform pe fiecare tava, apoi se asaza deasupra rezervorului de drenaj. Udati apoi etajul superior, iar apa se va scurge incet irigand fiecare strat.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.07.2022