Suplimente alimentare

Gerdoff Protection, 20 plicuri, Sofar

Brand: SOFAR
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
59,99 Lei

Pret / PL: 3,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gerdoff Protection, 20 plicuri, Sofar

17530671

Gerdoff Protection este o asociere originala si inovatoare de sulfat de condroitina, acid hialuronic, aloe si miere, recomandat in tratamentul simptomatic al refluxului gastroesofagian, deoarece:
- Sulfatul de condroitina este principalul component al mucusului secretat de celulele parietale. Adera la mucoasa gastroesofagiana, izoland-o si protejand-o astfel de atacul sucurilor gastrice.
- Acidul hialuronic protejeaza si repara mucoasa esofagiana.
- Mierea calmeaza, hidrateaza si protejeaza, formand o bariera sub forma de film pe mucoasa esofagiana, pe care o protejeaza si hidrateaza, astfel ameliorand durerea. Mierea actioneaza si pe mucoasa orofaringiana, ameliorand usturimea in gat data de refluxul acid.
- Aloe are proprietati gastro-protective datorita continutului sau de mucopolizaharide: acestea, distribuite pe mucoasa stomacala, formeaza un film protector pe tot tractul gastric fata de acizii sau factorii iritativi.

Indicatii:
Gerdoff Protection este un dispozitiv medical cu o actiune mecanica recomandat pentru:
- tratamentul simptomatic al bolii de reflux gastroesofagian. Reduce rapid simptomele cum ar fi: arsura (pirozis), regurgitatie acida sau alcalina, regurgitatia datorata pozitiei sau regurgitatia nocturna, durere epigastrica, tuse iritativa sau disfonie.
- prevenirea eroziunuilor cauzate de actiunea iritativa a acizilor produsi in stomac.

Ingrediente:
Compozitie Apa; miere; maltodextrina; fructoza; sulfat de condroitina; fosfat de potasiu; fosfat dipotasic; guma de xantan; hialuronat de sodiu; gel de aloe vera (aloe barbadensis); faina de guar; aroma de crema; hidroxid de sodiu; metil 4-hidroxibenzoat de sodiu; propilparaben de sodiu.

Mod de administrare:
Adulti si copii peste 12 ani: 10-20 mL dupa mesele principale si inainte de a merge la culcare, sau la nevoie, atunci cand apar simptomele cum ar fi durere stomacala si arsura retrosternala, in concordanta cu recomandarea medicului. Copii peste 6 ani: se recomanda utilizarea produsului numai dupa consultarea medicului. 10 mL dupa mesele principale si/sau inainte de a merge la culcare, sau la nevoie, atunci cand apar simptomele cum ar fi durerea stomacala si arsura restrosternala. Mod de administrare: deschideti plicul si administrati continutul direct in gura. Se recomanda sa nu beti lichide imediat dupa administrare.

Forma de prezentare: Cutie 20 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.01.2022