Gerdoff Protection, 20 plicuri, Sofar

Suplimente alimentare

Brand: SOFAR
In stoc
59,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17530671

Gerdoff Protection este o asociere originala si inovatoare de sulfat de condroitina, acid hialuronic, aloe si miere, recomandat in tratamentul simptomatic al refluxului gastroesofagian, deoarece:
- Sulfatul de condroitina este principalul component al mucusului secretat de celulele parietale. Adera la mucoasa gastroesofagiana, izoland-o si protejand-o astfel de atacul sucurilor gastrice.
- Acidul hialuronic protejeaza si repara mucoasa esofagiana.
- Mierea calmeaza, hidrateaza si protejeaza, formand o bariera sub forma de film pe mucoasa esofagiana, pe care o protejeaza si hidrateaza, astfel ameliorand durerea. Mierea actioneaza si pe mucoasa orofaringiana, ameliorand usturimea in gat data de refluxul acid.
- Aloe are proprietati gastro-protective datorita continutului sau de mucopolizaharide: acestea, distribuite pe mucoasa stomacala, formeaza un film protector pe tot tractul gastric fata de acizii sau factorii iritativi.

Indicatii:
Gerdoff Protection este un dispozitiv medical cu o actiune mecanica recomandat pentru:
- tratamentul simptomatic al bolii de reflux gastroesofagian. Reduce rapid simptomele cum ar fi: arsura (pirozis), regurgitatie acida sau alcalina, regurgitatia datorata pozitiei sau regurgitatia nocturna, durere epigastrica, tuse iritativa sau disfonie.
- prevenirea eroziunuilor cauzate de actiunea iritativa a acizilor produsi in stomac.

Ingrediente:
Compozitie Apa; miere; maltodextrina; fructoza; sulfat de condroitina; fosfat de potasiu; fosfat dipotasic; guma de xantan; hialuronat de sodiu; gel de aloe vera (aloe barbadensis); faina de guar; aroma de crema; hidroxid de sodiu; metil 4-hidroxibenzoat de sodiu; propilparaben de sodiu.

Mod de administrare:
Adulti si copii peste 12 ani: 10-20 mL dupa mesele principale si inainte de a merge la culcare, sau la nevoie, atunci cand apar simptomele cum ar fi durere stomacala si arsura retrosternala, in concordanta cu recomandarea medicului. Copii peste 6 ani: se recomanda utilizarea produsului numai dupa consultarea medicului. 10 mL dupa mesele principale si/sau inainte de a merge la culcare, sau la nevoie, atunci cand apar simptomele cum ar fi durerea stomacala si arsura restrosternala. Mod de administrare: deschideti plicul si administrati continutul direct in gura. Se recomanda sa nu beti lichide imediat dupa administrare.

Forma de prezentare: Cutie 20 plicuri

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021