Gel Stratamed, 5g, Stratpharma

Tehnico-Medicale

In stoc
118,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gel Stratamed, 5g, Stratpharma

7500855

Pansament flexibil pentru contactul direct cu plaga care optimizeaza procesul de cicatrizare si previne din stadiul incipientdezvoltarea cicatricelor anormale

Accelereaza reepitalizarea si reduce inflamatia

Stratamed este un produs pe baza de silicon, eficient pentru preventia cicatrizarii anormale si pentru tratamentul cicatricilor hipertrofice si cheloide.

Este sub forma de gel cu autouscare, nelipicios si transparent.

Beneficii:

  • Stratamed poate fi aplicat imediat dupa incizii sau excizii, plagi deschise sau pe zone cu leziuni cutanate, inclusiv pe zonele afectate de tratamentele laser, peeling-uri chimice, dermabraziune si pe arsuri superficiale rezultate in urma radioterapiei.
  • Stratamed este ideal pentru aplicarea pe zone expuse precum fata si gat, cat si pe orice zona cutanata cu pilozitate, fara a fi necesara indepartarea prealabila a parului.
  • Stratamed poate fi utilizat cu sau fara un pansament/bandaj secundar.
  • Aplicat direct pe zona afectata, Stratamed se usuca si formeaza o pelicula subtire, permeabila la aer si rezistenta la apa, hidrateaza si protejeaza zona cu leziuni cutanate si plagile deschise de patrunderea substantelor chimice sau a agentilor patogeni, facilitand sinteza normala a colagenului si prevenind cicatrizarea anormala a plagii.
  • Stratamed creste elasticitatea si aplatizeaza cicatricile cu exces de tesut, reduce durerea, pruritul si diferentele de pigmentare asociate cicatricilor si leziunilor cutanate.

Mod de utilizare: inainte de aplicare, asigurati-va ca zona afectata si plaga este curata. Inainte de aplicarea gelului, tamponati exudatul in exces al plagii pana la uscare.

Pe pielea afectata sau plagi care necesita pansament secundar: aplicati un strat foarte subtire de Stratamed apoi acoperiti zona cu pansament.

Este necesara reaplicarea Stratamed dupa schimbarea pansamentului sau in functie de indicatiile medicului.

Pentru rezultate optime este necesara mentinerea Stratamed in contact direct cu pielea in mod continuu(24 ore/zi). Daca este aplicat corect pe zonele expuse, Stratamed se usuca in 5-6 minute. In caz ca procesul de uscare dureaza mai mult,

probabil ati aplicat prea mult gel. Indepartati excesul cu un tampon, pentru a permite continuarea procesului de uscare.

Perioada recomandata de tratament:

Stratamed este recomandat pentru o perioada de tratament de minim 60-90 zile(24/7).

Cu cat suprafata cicatricii este mai mare, cu atat mai lunga va fi perioada de tratament.

Se recomanda utilizarea continua a produsului pana cand se observa o imbunatatire.

Mod de prezentare: tub de 5g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.03.2022