Medicamente fara reteta

Gaviscon Mentol suspensie orala in plic, 10ml x 12 plicuri, Reckitt Benckiser

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
23,49 Lei

Pret / PL: 1,96 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gaviscon Mentol suspensie orala in plic, 10ml x 12 plicuri, Reckitt Benckiser

7503982

Ce este Gaviscon mentol suspensie orala in plic si pentru ce se utilizeaza

Gaviscon Mentol suspensie orala in plic apartine unui grup de medicamente numite supresori ai refluxului, care formeaza un strat protector pana la 4 ore peste continutul stomacului, impiedicand acidul gastric sa paraseasca stomacul, unde actioneaza, si sa patrunda in esofag, unde provoaca durere si disconfort.

Acest medicament este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitatia acida, senzatia de arsura in capul pieptului si indigestia (legate de reflux) care apar, de exemplu, dupa mese sau in timpul sarcinii sau la pacientii cu simptome asociate esofagitei de reflux.

Cum sa luati Gaviscon mentol suspensie orala in plic

Pentru administrare orala.

Adultii, inclusiv varstnici, si adolescenti cu varsta de 12 ani si mai mari: unul pana la doua plicuri dupa masa si la culcare sau conform recomandarilor (maxim de patru ori pe zi).

Copii si adolescenti cu varsta sub 12 ani: trebuie administrat numai la sfatul medicului.

Daca luati mai mult decat trebuie din Gaviscon Mentol suspensie orala in plic: daca luati prea mult din acest medicament, este putin probabil sa va faca rau. Cu toate acestea, va puteti simti balonat. Adresati-va medicului dumneavoastra daca acest simptom nu dispare.

Daca uitati sa luati Gaviscon Mentol suspensie orala in plic: daca ati uitat sa luati o doza, nu este necesar sa luati o doza dubla data viitoare, ci continuati sa luati doza obisnuita la momentul potrivit.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Gaviscon Mentol suspensie orala in plic poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Daca apar aceste reactii adverse, opriti administrarea acestui medicament si adresati-va imediat medicului dumneavoastra. Foarte rar (mai putin de 1 din 10000), exista sanse de aparitie a unei reactii alergice la componente. Simptomele acesteia pot include eruptie trecatoare pe piele, mancarime, dificultati in respiratie, ameteli sau umflare a fetei, buzelor, limbii sau gatului.

Forma de prezentare: cutie cu 12 plicuri unidoza

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.07.2022