Medicamente fara reteta

Gaviscon cu aroma de capsuni, 24 comprimate masticabile, Reckitt Benckiser

19,99 Lei

Pret / CPR: 0,83 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gaviscon cu aroma de capsuni, 24 comprimate masticabile, Reckitt Benckiser

7524573

Ce este Gaviscon cu aroma de capsuni comprimate masticabile si pentru ce se utilizeaza

Gaviscon cu aroma de capsuni, comprimate masticabile apartine unui grup de medicamente numite supresori ai refluxului, care formeaza un strat protector deasupra continutului stomacului care impiedica acidul gastric sa paraseasca stomacul si sa patrunda in esofag, cauzand astfel senzatia de arsura si de disconfort.

Gaviscon cu aroma de capsuni comprimate masticabile se utilizeaza pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitatia acida, senzatia de arsura in capul pieptului si indigestia (legate de reflux) care pot aparea, de exemplu, dupa mese sau in timpul sarcinii si la pacientii cu simptome asociate esofagitei. Trebuie sa va prezentati la medic daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 7 zile.

Cum sa luati Gaviscon cu aroma de capsuni comprimate masticabile

Pentru administrare orala. Mestecati bine inainte de inghitire.

Adulti, inclusiv varstnici si copii peste 12 ani: la aparitia simptomelor, luati doua pana la patru comprimate dupa masa si la culcare.

Copii sub 12 ani: trebuie administrat numai la sfatul medicului.

Daca ati uitat sa luati o doza, nu este necesar sa luati o doza dubla data viitoare, ci sa continuati sa luati doza obisnuita la momentul potrivit.

Daca luati mai mult decat trebuie, este posibil sa va simtiti balonat. Este putin probabil sa va faca rau, dar va rugam adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Foarte rar (mai putin de 1 din 10000), exista sanse de aparitie a unei reactii alergice la componente.
Simptomele acesteia pot include eruptie trecatoare pe piele, mancarime, dificultati la respiratie, ameteli sau umflare a fetei, buzelor, limbii sau gatului. Daca experimentati vreuna dintre aceste reactii adverse sau oricare altele intrerupeti administrarea si consultati imediat medicul.

Forma de prezentare: cutie cu 24 comprimate masticabile 

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 06.07.2022