Gangliolife, 60 comprimate, BioSooft

Suplimente alimentare

In stoc
73,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Gangliolife, 60 comprimate, BioSooft

7503636

Gangliolife este un supliment alimentar ce poate fi util in cazul deficitului de substante componente ce se manifesta in principal odata cu inaintarea in varsta, sau in cazuri particulare de stres psiho-fizic, sau cand exista un aport redus prin dieta.

Proprietati:

  • Gangliolife este un supliment alimentar pe baza de Omotaurina, extract de radacina de Coleus forkohlii, Carnozina, Acid folic, Vitaminele B1,B2,B6 si Magneziu.
  • Omotaurina este o molecula naturala, extrasa din unele varietati de alge marine, capabila sa ajunga la nivelul tuturor tesuturilor organismului, inclusiv la nivelul Sistemulului Nervos Central.
  • Structura sa este asemanatoare cu a Acidului Gama Amino Butiric (GABA) si a Taurinei, unul din aminoacizii cel mai des intalniti la nivelul creierului.
  • L- Carnozina este o dipeptida formata din doi aminoacizi histidina si beta-alanina; si aceasta gasindu-se in cantitate mare la nivelul creierului.
  • Ingredientul caracteristic al radacinei de Coleus Forskohlii este Forskolina o diterpena a carei proprietati sunt amplu studiate.
  • Acidul folic ( vitamina B9) nu este produs de organism fiind deci necesar un aport prin dieta. Contribuie la sinteza aminoacizilor.
  • Vitamina B1 (Tiamina) contribuie la realizarea unui metabolism energetic normal.
  • Vitamina B2 (Riboflavina) contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.
  • Vitamina B6 (Piridoxina) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
  • Magneziul contribuie la reducerea starilor de oboseala.

Compozitie/comprimat: Magneziu 75mg, Coleus forkohlii extract 75mg, Omotaurina 50mg, L-carnozina  25mg, Vitamina B2 0.7mg, Vitamina B6 0.7mg, Vitamina B1 0.55mg, Acid folic 100mcg.

Mod de administrare: 2 comprimate pe zi, inainte de masa, unul dimineata si unul seara, inghitite intregi cu un pahar de apa.

Precautii:

A nu depasi doza recomandata.

A se pastra in loc uscat si rece, ferit de lumina si de surse de caldura localizate, a se evita contactul cu apa si cu razelele de soare.

Perioada de valabilitate se refera la produsul corect pastrat si cu ambalaj integru.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor cu varsta mai mica de 3 ani.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.06.2021