Creme BB & CC (11)

Sortare dupa
Crema BB cu textura lejea care printr-o singura aplicare, hidrateaza, protejeaza, uniformizeaza si minimizeaza imperfectiunile.
Textura moale, ideala pentru minimizarea porilor si imperfectiunilor , chiar si a celor importante, netezind tenul.
Confera tenului un aspect natural, intr-o singura formula, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenti naturali,ofera beneficii multiple: estompeaza imperfectiunile si urmele de oboseala, matifiaza, netezeste textura tenului, protejeaza impotriva agresiunii factorilor externi.
Moisturising BB cream (Crema hidratanta BB) SPF 50 are o consistenta usoara si este ideala pentru femeile care isi doresc un produs de ingrijire completa pentru pielea lor ultra-sensibila.
Fond de ten cu SPF30 pentru tenul cu acnee.
Stralucire radianta si ten fara imperfectiuni sunt primele efecte vizibile ale acestui tratament de infrumusetare cu un finisaj ultra-natural.
Intr-un singur gest hidrateaza, protejeaza, uniformizeaza si minimizeaza imperfectiunile, fara a ingreuna.
Este o crema bb pentru toate tipurile de ten. O stralucire sanatoasa si un ten impecabil sunt primele rezultate vizibile oferite de acest produs ce are un finisaj ultra-natural.
Crema BB hidratanta, creata in laboratorul Uoga, ce combina uleiurile pretioase cu minerale naturale.
Aknet are o textura moale, ideala pentru minimizarea porilor si imperfectiunilor, chiar si a celor importante, netezind tenul.
Toleriane Fond de Ten Fluid Corector asigura o acoperire completa pentru pielea sensibila, oferind rezistenta timp de 16 ore.
Creme BB & CC

Creme BB & CC

Creme BB & CC pentru machiaj