Fortiferrum, 30 plicuri, Esvida

Mama si copilul

Brand: ESVIDA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

60,49 Lei

Descriere si prospect: Fortiferrum, 30 plicuri, Esvida

7534215

Fortiferrum este un supliment pe baza de fier lipozomal recomandat in deficienta de fier sau alte situatii de crestere a necesitatilor acestui mineral, cum ar fi in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru conditiile care pot cauza anemie cu deficit de fier sau alte boli asociate deficientei de fier, este un fier liposomal de ultima generatie, cu o formula completa conceputa pentru a satisface necesitatile zilnice de fier recomandate de OMS si asociatiile medicale din intreaga lume, este disponibil intr-un format inovator de pulbere care poate fi administrata direct fara apa, fiind indicat tuturor persoanelor, dar mai ales copiilor, femeilor insarcinate si vegetarienilor, din cauza cantitatii reduse de carne sau fructe de mare din alimentatie si a nevoilor de fier crescute, contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, transportul normal de oxigen in organism, la functionarea normala a sistemului imunitar, la sustinerea metabolismul energetic, la cresterea absorbtiei fierului, la reducerea oboselii, sustine functia cognitiva.

Mod de utilizare:

Are o aroma placuta de capsuni, se administreaza oral prin taierea plicului; la capatul de deschidere si se administreaza direct in gura. Pentru persoanele cu dificultate la inghitire, este posibil sa luati Fortiferrum dizolvat in apa sau suc. Un plic de Fortiferrum furnizeaza cantitatea zilnica recomandata de fier, fiind indicat pentru intreaga familie dupa varsta 2 ani.

Forma de prezentare:

30 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022