Fluend lamaie, 20 comprimate de supt, Sun Wave Pharma

Suplimente alimentare

In stoc
16,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Fluend lamaie, 20 comprimate de supt, Sun Wave Pharma

7509690

In momentele in care durerile si iritatiile gatului provocate de raceala ne supara, ne putem baza pe actiunea extractelor naturale din plante din compozitia comprimate Fluend pentru a ne readuce starea de bine. Comprimatele de supt Fluend cu gust de lamaie au fost special concepute pentru a ajuta la calmare gatului si la restabilirea bunei functionari a sistemului respirator. Datorita compozitiei sale, suplimentul dovedeste o actiune calmanta si emolienta la nivelul mucoasei orofaringiene. Fluend dropsuri cu lamaie au un gust placut si ajuta la desfundarea cailor nazale.

Beneficii:

  • Menta (Menta piperita) si Arborele de camfor (Cinnamomum camphora) sustin functionarea normala a sistemului respirator;
  • Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) contribuie la fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice;
  • Eucaliptul (Eucalyptus globulus) are actiune calmanta si emolienta la nivelul mucoasei orofaringiene;

Ingrediente: Extract de Mentha piperita 5,75mg, Extract de Glycyrrhiza glabra 2,2mg, Extract de Eucalyptus globulus 1,5mg, Extract de Cinnamomum camphora 0,18mg.

Mod de administrare: Adulti si copii cu varsta peste 6 ani: 3 – 4 comprimate pe zi; Comprimatele se tin in cavitatea bucala pana la dizolvare; nu se mesteca si nici nu se inghit intregi; se administreaza intre mese. Pentru a evita riscul aparitiei iritatiilor locale, este recomandabil a se schimba pozitia comprimatului in gura pana la dizolvar

Forma de prezentare: 20 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021