Suplimente alimentare

Fitonasal spray nazal concentrat, 30ml, Aboca

Brand: ABOCA
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
47,99 Lei

Pret / ML: 47,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Fitonasal spray nazal concentrat, 30ml, Aboca

17538380

Fitonasal Spray concentrat este indicat pentru toate cazurile de congestie si iritatie a cavitatilor nazale datorate racelilor, chiar si celor asociate sindroamelor gripale si alergiei (de sezon sau permanente). Este util atunci cand aceste simptome se manifesta in cazul rinosinuzitelor virale si bacteriene si a rinitelor care au cauze mecanic-obstructive (deviatii de sept nazal).

Proprietati:

- O actiune descongestionanta non-farmacologica datorata osmolalitatii echilibrate si standardizate (750 mOsm/Kg), care favorizeaza mobilizarea fluidelor din mucoasa congestionata, fluidificand mucusul si facilitandu-i eliminarea si printr-o actiune fizica de spalare a cavitatii nazale, fara a cauza iritatie sau uscaciune.

- Un efect protector datorita actiunii mucoadezive si antioxidante, care favorizeaza mentinerea integritatii barierei epiteliale si procesul de regenerare a mucoasei.

- Produsul este 100% natural si nu contine conservanti, emulgatori sau alte substante de sinteza.

Compozitie: Tannisal-Fl: complex molecular natural standardizat compus din fractiune taninica si fractiune flavonoidica (din hamamelis si cimbru), sare gema (sare de extractie minera netratata chimic). Apa, glicerina vegetala, aroma naturala de eucalipt si aroma naturala de meta.

Mod de utilizare:

- Dozare pentru adulti si copii peste 12 ani: distribuiti cate 2 pulverizari pe nara, suflati nasul si aplicati din nou.

- Dozare pentru copii de la 6 la 12 ani: distribuiti cate 1 pulverizare pe nara, suflati nasul si aplicati din nou.

- Clatiti pulverizatorul dupa fiecare utilizare folosind o laveta umeda si curata si uscati-l cu grija.

Forma de prezentare: 30ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.07.2022