Medicamente fara reteta

Fervex pentru copii fara zahar, 8 plicuri, Upsa

Brand: UPSA
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

15,99 Lei

Pret / PLICURI: 2,00 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Fervex pentru copii fara zahar, 8 plicuri, Upsa

1059037

Ce este Fervex pentru copii fara zahar si pentru ce se utilizeaza

Indicatii terapeutice: tratamentul simptomatic al racelilor comune, rinitelor alergice si vasomotorii, starilor gripale (pentru ameliorarea stranutului, secretiei nazale apoase, inflamatiei mucoaselor nazala si sinusala, febrei, durerilor de cap si musculare). Tratamentul cu antibiotice poate fi necesar in cazul aparitiei infectiilor bacteriene.

Cum sa utilizati Fervex pentru copii fara zahar

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Copii cu varsta intre 6 si 10 ani: 1 plic Fervex pentru copii fara zahar de 2 ori pe zi.

Copii cu varsta intre 10 si 12 ani: 1 plic Fervex pentru copii fara zahar de 3 ori pe zi.

Copii cu varsta intre 12 si 15 ani: 1 plic Fervex pentru copii fara zahar de 4 ori pe zi.

Intervalul intre administrari trebuie sa fie de cel putin 4 ore. Plicurile se administreaza cu o cantitate suficienta de apa rece sau fierbinte. Pentru tratamentul starilor gripale, este preferabila administrarea acestui medicament cu apa fierbinte, seara, din momentul aparitiei primelor simptome.

Informati medicul sau farmacistul daca starea de rau a copilului dumneavoastra continua si dupa 5 zile de tratament. Medicul va va informa cat va dura tratamentul cu Fervex pentru copii fara zahar. Daca aveti impresia ca efectul Fervex pentru copii fara zahar este prea puternic sau prea slab intrebati medicul sau farmacistul.

Daca utilizati mai mult Fervex pentru copii fara zahar decat trebuie
Daca ati utilizat mai mult Fervex pentru copii fara zahar decat trebuie, anuntati imediat medicul sau farmacistul.

Daca uitati sa utilizati Fervex pentru copii fara zahar
Nu dati copilului o doza dubla pentru a compensa doza pe care ati uitat sa i-o administrati. Dati-i doza urmatoare cand va amintiti si continuati tratamentul.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele:
- Sedare, somnolenta, uscaciunea gurii, tulburari urinare, tulburari de acomodare a vederii la distanta, stare confuzionala, agitatie la pacientii varstnici, tensiune arteriala scazuta la pozitia
stat in picioare, ameteala, scaderea memoriei si capacitatii de concentrare.
- Rare cazuri de trombocitopenie (scaderea sub nivel normal a unor elemente sanguine-plachete, care au rol in procesul de coagulare a sangelui manifestata prin sangerari neobisnuite si aparitia de hematoame), anemie hemolitica (scaderea sub nivel normal a unor elemente sanguine - hematii, manifestata prin stari de oboseala si slabiciune neobisnuite), agranulocitoza (manifestata prin febra cu sau fara frisoane, ulceratii sau pete de culoare alba la nivelul buzelor sau mucoasei bucale, ulceratii la nivelul faringelui);
- In cazuri mai rare, mancarime la nivelul pielii, roseata pielii, urticarie, cand trebuie oprit tratamentul si anuntat medicul.

Forma de prezentare: cutie cu 8 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.09.2021