Feminost, 56 comprimate, Zdrovit

Suplimente alimentare

Brand: ZDROVIT
In stoc
51,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7505812

Ingredientele active hidrosolubile din extractul de seminte de dovleac in combinatie cu izoflavonele din extractul de seminte de soia au rolul de a reduce pierderile involuntare de urina, urinarea diurna si nocturna si au efect benefic la persoanele cu vezica hiperactiva, prin imbunatatirea structurala a vezicii urinare si a functionarii muschilor sfincterieni.

Beneficii:

  • Afinele-Americane, cunoscute si sub denumirea improprie de "merisoare", contin antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi;
  • Extractul de urzica este detoxifiant, ajutand la pastrarea unei stari generale bune;
  • Vitamina D3 contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular si participa la procesul de diviziune celulara, iar vitamina B12 contribuie la procesul de diviziune celulara.

Ingrediente pentru un comprimat: 260mg extract seminte de dovleac; 50mg din fructe de afin-american; 25mg extract de seminte de soia; 25mg extract de frunze de urzica; 2.5mcg vitamina D3; 1.25mcg vitamina B12.

Mod de utilizare: se administreaza oral cate 2 comprimate pe zi, dupa masa. Produsul trebuie consumat timp de 6-8 saptamani.

Mod de rezentare: o cutie cu 56 de comprimate.

Data ultimei actualizari 24.05.2021