Dieta si nutritie

Fasole mung pentru germinat Bio, 200g, Germline

15,99 Lei

Pret / BUC: 15,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Fasole mung pentru germinat Bio, 200g, Germline

652370125

Fasole mung din agricultura ecologica, pentru germinat. Printre cel mai usor de germinat, germenii de fasole mung sunt bogati in proteine si vitamina C. Sunt hipocalorici, ideali pentru un regim alimentar echilibrat.

Mod de consum:

  • Procedeul de germinare: Se spala semintele sub jet de apa. Se pun intr-un vas si se adauga apa pana cand apa acopera semintele cu 2-3cm. Se lasa asa timp de 5-12 in functie de semintele alese. Se arunca apa, se spala si se lasa la temperatura camerei doar ude (fara sa fie acoperite de apa). Se clatesc cu apa de 2 ori pe zi. Semintele germineaza si pot fi consumate in 2-6 zile in functie de seminte. Germenii se consuma cand au crescut minim 2-3cm. Inainte de consum, germenii se spala din nou cu apa (spalarea este obligatorie inainte de consum deoarece contin anumite substante de protectie care au un oarecare grad de toxicitate; aceste substante se indeparteaza prin clatirea cu apa).
  • Timp de inmuiere: 6-8 ore.
  • Timp de germinare: 5 zile.

Recomandari: Germenii se consuma cand au crescut minimum 2-3cm.

Forma de prezentare: 200g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.07.2022