Eubiotic Baby picaturi, 8 g, Labormed

Mama si copilul

In stoc
42,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Eubiotic Baby picaturi, 8 g, Labormed

7520823

Eubiotic Baby picaturi reprezinta o combinatie din cele mai studiate tulpini probiotice din lume, special conceputa pentru bebelusi inca din prima zi de viata. Eubiotic Baby picaturi se adreseaza bebelusilor si copiilor care urmeaza un tratament cu antibiotic, prezinta colici, prezinta simptome de dermatita atopica, femeilor insarcinate, a celor care alapteaza, sau adultilor in general.

Indicatii:

Reducerea riscului aparitiei diareii si a altor probleme digestive cauzate de dezechilibrul florei intestinale in urma consumului de antibiotice, reducerea riscului aparitiei si severitatii colicilor, reducerea riscului aparitiei si severitatii dermatitei atopice

Ingrediente:

Bifidobacterium BB-12®, Lactobacillus rhamnosus GG®, Lactobacillus rhamnosus GG® (LGG) este cea mai documentata tulpina probiotica din lume, peste 1000 de publicatii stiintifice si 300 de studii clinice demonstrandu-i beneficiile in regenerarea florei intestinale, Lactobacillus rhamnosus GG® (LGG) a demonstrat beneficii in:

Mod de utilizare:

Este necesar sa se administreze 6 picaturi de Eubiotic Baby picaturi zilnic, in doza unica, pe toata durata manifestarii simptomelor. O doza contine 1 miliard bacterii lactice vii.

Eubiotic Baby picaturi se poate administra fie ca atare, intr-o lingurita, fie impreuna cu alimente sau lichide. Produsul nu trebuie dizolvat in lichide fierbinti pentru a nu afecta culturile lactice vii.

In cazul in care produsul se administreaza pentru compensarea efectelor adverse ale antibioticelor, se recomanda administrarea Eubiotic Baby picaturi la un interval de 3 ore dupa administrarea acestora si inca o saptamana dupa terminarea tratamentului cu antibiotic. A se agita bine inainte de utilizare. Produsul nu se refrigereaza.

Forma de prezentare :  

8 grame lichid

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.12.2021