EstroPlus Gel intim emolient, 50ml, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN
In stoc
46,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7519521

Gelul intim emolient EstroPlus are o compozitie complexa ce amelioreaza rapid simptomatologia locala determinata de uscaciunea vaginala: prurit, senzatie de arsura in timpul mictiunii, durere la contact sexual.

Proprietati:

- Combate uscaciunea vaginala determinata de perimenopauza, dar si in postmenopauza.

- Diminueaza impactul negativ al uscaciunii vaginale in menopauza indusa chirurgical, postchimioterapie sau postradioterapie.

- Amelioreaza senzatiile de iritatie, mancarime si usturime la nivel vaginal determinate de uscaciunea vaginala in perioada de alaptare, dupa tratamentul unei infectii vaginale sau in perioadele de stres.

- EstroPlus este indicat pentru atrofie (uscaciune) vaginala determinata de: perimenopauza (1-2 ani inainte de instalarea menopauzei si 2-3 ani dupa); menopauza indusa chirurgical (histerectomie totala cu anexectomie bilaterala); postmenopauza (dupa diminuarea simptomatologiei imediate - bufeuri, insomnii, iritabilitate, etc); infectii vaginale (ex: candidoza vaginala); stres indelungat; radioterapie pelviana efecuata in cancer endometrial sau uterin; chimioterapie efectuata in tratamentul tumorilor maligne; tratamentului hormonal pentru cancerul mamar.

Ingrediente: Extract de soia cu 40% izoflavone, extract de cimicifuga, apa de hamamelis, ulei de migdal-dulce, acid hialuronic, bisabolol, acid lactic.         

Mod de administrare: Se aplica o cantitate suficienta de gel pe zona care trebuie tratata si se maseaza usor, pana la absorbtia completa. Produsul poate fi aplicat de mai multe ori pe zi.

Forma de prezentare: Flacon de 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021