Esentin E, 30 capsule, Sun Wave Pharma

Suplimente alimentare

In stoc
57,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Esentin E, 30 capsule, Sun Wave Pharma

17538893

Esentin E este un supliment alimentar care ajuta la mentinerea functionarii normale a ficatului. Este indicat persoanelor cu funtiile ficatului alterate, care au suferit operatii hepatobiliare, cu deficienta de vitamine, deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta) ale adultilor, elevilor si studentilor cu probleme de memorie sau supusi la solicitari sustinute ale memoriei (examene, activitate intelectuala intensa).

Proprietati:

  • Asocierea fosfolipidelor esentiale cu silimarina, in aceeasi capsula, are avantajul de a contribui la absorbtia si biodisponibilitatea silimarinei.
  • Silimarina ajuta la mentinerea sanatatii ficatului si sustine potentialul detoxifiant al ficatului.
  • Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: Fosfolipide esentiale si vitaminele B1 (nitrat de tiamina), B2 (riboflavina), B3 (nicotinamida), B6 (clorhidrat de piridoxina), B12 (ciancobalamina), E (alfa-tocoferol acetat), silimarina.

Mod de administrare: 1 capsula de 2 ori pe zi.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.06.2021