Epinerv, 30 comprimate, Sifi

Suplimente alimentare

Brand: SIFI
In stoc
45,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Epinerv, 30 comprimate, Sifi

7503484

EPINERV este un supliment alimentar pe baza de galat de epigalocatechina. Administrata oral, aceasta substanta se acumuleaza la nivelul diverselor tesuturi, printre care si cel nervos.Extractul de ceai verde, cu o cantitate ridicata de galat de epigalocatechina, poseda o inalta actiune antioxidanta. Astfel, este util pentru protejarea celulelor impotriva leziunilor oxidative induse de radicalii liberi.

Supliment alimentar pe baza de galat de epigalocatechina. Administrata oral, aceasta substanta se acumuleaza la nivelul diverselor tesuturi, printre care si cel nervos. Extractul de ceai-verde, cu o cantitate ridicata de galat de epigalocatechina, poseda o puternica actiune antioxidanta, fiind util pentru protejarea celulelor impotriva leziunilor oxidative induse de radicalii liberi.

Mod de utilizare: 1-2 tablete pe zi, cu un pahar de apa, dupa masa.

Contraindicatii: Nu se recomanda utilizarea produsului in timpul sarcinii sau alaptarii.

Forma de prezentare: cutie cu 30 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022