Remedii naturiste

EpiGenic PRO, 100ml, Aghoras

Brand: AGHORAS
In stoc
52,99 Lei

Pret / BUC: 52,99 Lei

Cantitate maxima: 1 buc.

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: EpiGenic PRO, 100ml, Aghoras

17535487

Cercetarile ultimelor decenii au scos la lumina multele dintre mecanismele de actiune prin care poate fi influentata functionarea ADNului, stiinta numita epigenetica (dincolo de genetica, intr-o traducere aproximativa). S-a constatat ca mecanismele de actiune principale, in cazul multor boli (nu ne referim la cele infectioase), sunt sustinute de functionalizari eronate ale ADNului (fara modificarea efectiva a acestuia). Acestea duc la blocarea unor lanturi vitale unei functionari normale (cum ar fi declansarea a apoptozei - moarte programata a celulei, in caz de "avarie").

Aceste modificari epigenetice pot avea diverse cauze: toxine (inclusiv foarte multe substante utilizate in alimentatie astazi), infectii, radiatii electromagnetice intense, factori psihici si emotionali (stress, frustrari, obsesii, etc).

Rolul sau este de reparator epigenetic, restaurand functional anumite portiuni care au devenit (eventual) disfunctionale ale ADN-ului.

Efectele sunt complexe, substantele active actionand si ca:

-antitumoral

-antiinflamator

-imunomodulator

-antibacterial

-antiviral

-antioxidant

-neuroprotector

-hipoglicemiant

-antidiabetic

-antiangiogenic

Efectele acestui produs sunt datorate sinergiei intre trei elemente cheie: uleiul de Nigella Sativa, propolisul, si tamaie (Boswelia carterii). Substantele active principale sunt multiple, pe langa binecunoscutele substante active principale (timoquinona, acizii boswelici, si CAPE)

Atentie! Aceste nu este un amestec al celor trei substante naturale, ci un extract menit sa le faca mai asimilabile (in special in ceea ce priveste propolisul) si utilizabile din punct de vedere terapeutic.

Utilizarea acestui produs, in scopuri preventive, implica utilizarea a nu mai mult de 3-5ml zilnic (1-3 lingurite mici).

Pentru efecte mai ample, in cazul afectiunilor grave, se pot utiliza 20-30ml zilnic, sau mai mult daca se considera necesar si se suporta, fara a se depasi 50ml.

Amestecul se poate utiliza si extern, in cazul unor afectiuni ale pielii.

Desi componentele acestui produs se utilizeaza in medicina populara a diverselor popoare de foarte mult timp, modul acestora de actiune a inceput sa fie inteles abia in ultimii ani. Ele sunt cunoscute pentru efectele antioxidante, antivirale, antiinflamatoare, antibacteriene, antitumorale pe care le pot avea. Substantele din componenta produsului exercita actiuni complexe, printre care si cele de regulator epigenetic. Acest mecanism de actiune, are ca rezultat refacerea functionalitatii mecanismelor de sinteza a unor substante foarte importante in biochimia organismului, ceea ce duce la repararea pe cale naturala a unor procese fiziologice perturbate. Formula bazata pe extracte uleioase, face totodata posibila o asimilare usoara a uleiurilor esentiale si a propolisului (care nu sunt hidrosolubile).

Mod de pastrare:

Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Mod de utilizare:

Se va utiliza cate o cantitate de 1-10ml, de cate trei ori pe zi. Se va agita bine flaconul inainte de utilizare. Pentru o administrare mai usoara, produsul se poate amesteca in momentul utilizarii cu putina miere de albine, sucuri de citrice sau de alte fructe, polen, sau o combinatie a acestora, dupa gust. Utilizarea combinata a polenului si sucurilor de fructe, va emulsiona amestecul dupa o agitare usoara, astfel incat sa devina un amestec omogen. Se pot utiliza simultan diverse tincturi de plante medicinale, care se pot amesteca cu celelalte ingrediente.

Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la una dintre componente. Totodata, persoanele care utilizeaza medicatie antihipertensiva, sau cele suferind de hipotensiune, vor consuma cu atentie acest produs, urmarindu-si cu atentie tensiunea ateriala.

Compozitie: Ulei de Nigella Sativa, propolis, ulei esential de Boswellia carterii.

Forma de prezentare: flacon 100ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021