Suplimente alimentare

Enterolactis Plus, 10 plicuri, Sofar

Brand: SOFAR
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
35,49 Lei

Pret / PL: 3,55 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Enterolactis Plus, 10 plicuri, Sofar

5350489

Proprietati:

- contine un numar impresionant de celule vii de origine umana 24 miliarde;

- reechilibreaza rapid flora intestinala, combate efectele adverse ale antibioticelor;

- administrat in dozele recomandate, acesta poate influenta inlocuirea completa a florei bacteriene anormale, restabilind in scurt timp un ecosistem natural capabil sa redea intestinului echilibrul fiziologic;

- indicat dupa si in timpul terapiei cu antibiotice, deoarece Terapia cu antibiotice distruge flora intestinala, iar acest dezechilibru poate duce la: diaree, constipatie, balonare, crestere in greutate, alergii si alte simptome neplacute, in diareea infectioasa acuta si diareea calatorului, in diareea si balonarea abdominala din contaminarea intestinala bacteriana, in profilaxia recidivelor bolii diverticulare acute (imediat dupa faza acuta), in ameliorarea diareei, balonarii si flatulentei din cadrul Sindromului Intestinului Iritabil, in managementul remisiilor bolii inflamatorii cronice intestinale, chiar si post operator.

Ingrediente active: contine L. casei (Lactobacillus paracasei CNCM I-1572), un lactobacil pantentat la Institutul Pasteur din Paris, care este trece intact de bariera gastrica si reface eficient dezechilibrele intestinale. Nu contine gluten, lactoza, zahar.

Mod de administrare: o capsula pe zi, de preferat dimineata pe stomacul gol. Produsul se va administra incepand cu varsta de 6 ani.

Prezentare: cutie cu 10 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022