Suplimente alimentare

Enterolactis buvabil 10 ml, 12 flacoane, Sofar

Brand: SOFAR
48,49 Lei

Pret / PL: 4,04 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Enterolactis buvabil 10 ml, 12 flacoane, Sofar

5350493

Proprietati:

  • - pentru adulti si copii;
  • - contine culturi vii de origine umana;
  • - aceste culturii vii se gasesc in mod normal in flora intestinala sanatoasa;
  • - restabileste rapid echilibrul florei intestinale si combate efectele nedorite ale antibioticelor care pot aparea pe termen lung sau scurt precum: diaree, constipatie, balonare, crestere in greutate,   alergii si alte simptome neplacute;
  • - indicat in: preventia lunara a afectarii florei intestinale, dupa Terapia cu antibiotice, diareea infectioasa acuta bacteriana sau virala, diareea calatorului, orice tip de dismicrobism intestinal;
  • - are un sistem de inchidere brevetat, dry cap cu un design unic ce asigura o protectie superioara a componentelor active impotriva umiditatii si a factorilor externi.

Ingrediente active: Contine tulpina Lactobacilul casei DG, un lactobacil atent studiat si pantentat la Institutul Pasteur din Paris, care este trece intact de bariera gastrica. Nu contine gluten, lactoza, zahar.

Mod de administrare: adulti - 1 flacon cu putina apa de 2 ori pe zi, pe stomacul gol. Copii - 1 flacon pe zi cu putina apa, pe stomacul gol.

Prezentare: cutie cu 12 flacoane

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022