Echinacea Vita+, 30 comprimate, BioSunLine

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

8,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Echinacea Vita+, 30 comprimate, BioSunLine

652365375

Prin continutul in bioflavonoide, vitaminele A, B1, B6, B12, C, borneol si minerale precum K, Ca, Mg, Zn, Fe, Echinacea Vita+ este un integrator imunitar natural din plante, ce favorizeaza refacerea si fortificarea organismului. Sustine un raspuns imunologic prompt, crescand rezistenta organismului.

Echinacea Vita+ este indicata in perioada de tranzit dintre anotimpuri, in cure, pentru a ajuta organismul in procesul de adaptare la schimbarile de temperatura in contextul afectiunilor specifice de toamna - primavara, in convalescenta dupa anumite afectiuni: anemii sau stari de oboseala caracterizate printr-o imunitate scazuta.

Ingrediente: Dadacina de echinacea (Echinacea purpurea), fructe de soc (Sambucus nigra), fructe de catina (Hippophae rhamnoides), fructe de maces (Rosa canina), vitamina C si excipienti.

Mod de administrare:

- Copii 3-12 ani: 1 comprimat pe zi (la nevoie pisat), in doua prize.

- Adulti, copii peste 12 ani: 2 comprimate pe zi, in doua prize, minimum 4 pana la 8 saptamani.

- In avitaminoze sau anemii mai severe - cura se poate relua dupa o pauza de 15 zile.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.01.2022