Mama si copilul

EasyCol Baby solutie, 15ml, Esvida

Brand: ESVIDA
CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

81,99 Lei

Pret / BUC: 81,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: EasyCol Baby solutie, 15ml, Esvida

7527042

O digestie slaba a laptelui poate duce la o serie de reactii la nou-nascut care genereaza disconfort, urmata plans prelungit si intens. O problema foarte frecventa cunoscuta sub numele de deficienta de lactaza tranzitorie este cauza principala a acestei situatii care apare in primele luni de viata. Easycol BABY(r)+ este un supliment alimentar ce contine enzima lactaza care ajuta la descompunerea lactozei (hidroliza) in doua tipuri de zaharuri simple, glucoza si galactoza, simplificand procesul de digestie. Este o solutie inovatoare si eficienta la aceasta problema.

Proprietati:
- este un produs cu un concept inovator pentru tratamentul colicilor, actionand asupra uneia dintre principalele cauze ale declansarii colicilor: deficitul temporar de lactaza, care apare in primele luni ale vietii copilului;
- este sigur si poate fi utilizat inca din prima zi de nastere, pentru ca actioneaza numai asupra laptelui si nu produce efecte secundare;
- compenseaza deficienta tranzitorie a sistemului digestiv al copilului;
- ajuta la digerarea lactozei neprelucrate;
- scade acumularea de gaze intestinale;
- reduce episoadele de plans prelungi cauzate de colici.

Mod de administrare: se administreaza din prima zi de viata, prin picurare in: lapte praf, lapte matern extras, direct sugarului inainte de a se alimenta la san.

Forma de prezentare: recipient de 15ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.10.2022