Medicamente fara reteta

Duofilm solutie cutanata, 15ml, Stiefel

Brand: STIEFEL
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
25,99 Lei

Pret / FL*15ML: 25,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Duofilm solutie cutanata, 15ml, Stiefel

1077997

Ce este Duofilm si pentru ce se utilizeaza

Duofilm este indicat pentru tratamentul local al verucilor. Duofilm este un medicament de uz dermatologic, extern.

Cum sa utilizati Duofilm

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Se utilizeaza doar extern, la nivelul pielii.

Se utilizeaza la adulti si copii cu varsta de 2 ani si peste.

- Adulti si varstnici
Duofilm va fi aplicat direct doar pe veruca o data pe zi, de preferat seara inainte de culcare. Aveti grija sa evitati aplicarea pe zona de piele sanatoasa din jurul verucii.

- Utilizarea la copii si adolescenti
La copii cu varsta sub 12 ani tratamentul trebuie facut sub supravegherea unui adult.
La copii cu varsta sub 2 ani tratamentul cu Duofilm nu se recomanda.

Duofilm nu este recomandat pentru tratamentul negilor sau verucilor care se intind pe o zona a corpului mai mare de 5 cm2 (aproximativ de marimea unui timbru postal).

Durata tratamentului se stabileste in functie de gravitatea afectiunii, putand ajunge la 6-12 saptamani. Nu continuati tratamentul mai mult de 12 saptamani. Daca negii sau verucile nu au disparut dupa 12 saptamani de tratament, cereti sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Solutia de Duofilm este inflamabila (poate lua foc). Stati departe de surse de caldura, foc sau flacara deschisa si nu fumati in timp ce aplicati solutia de Duofilm sau imediat dupa ce ati aplicat-o.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Puteti avea urmatoarele reactii la nivelul zonei pe care aplicati Duofilm sau in jurul acesteia: reactii alergice, inflamatie, durere, iritatia pielii, senzatia de arsura, roseata, mancarime, decolorarea pielii, eczema, umflatura, descuamare, uscaciune.

Aplicarea accidentala a Duofilm pe zonele de piele normala poate determina aparitia de basici, descuamarea pielii.

Daca ati inghitit in mod accidental din Duofilm, l-ati utilizat prea des, pe perioade lungi de timp sau pe zone foarte intinse, atunci corpul dumneavoastra ar putea absorbi prea mult acid salicilic. Acest lucru ar putea conduce la intoxicatia cu salicilati. Legat de aceasta, unele din simptomele frecvente care ar putea aparea includ senzatia de sete, zgomote in urechi sau surditate, senzatia de rau, senzatia de oboseala, respiratie accelerata, ameteala, maini si picioare calde sau stare de spirit sau de gandire neobisnuite. Intrerupeti utilizarea Duofilm si consultati medicul daca suferiti de aceste simptome sau de oricare altele.

Forma de prezentare: flacon cu 15 ml solutie cutanata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.09.2021