Medicamente fara reteta

Dulcolax 5mg, 30 drajeuri, Sanofi

Brand: SANOFI
In stoc
22,99 Lei

Pret / DRJ: 0,77 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dulcolax 5mg, 30 drajeuri, Sanofi

3230916

Dulcolax (drajeuri) este un laxativ cu actiune dubla impotriva constipatiei ce activeaza tranzitul intestinal si scade consistenta scaunului. Dulcolax actioneaza direct asupra constipatiei stimuland procesul natural de evacuare din zona inferioara a tractului digestiv.

Beneficii:

  • Eliberarea de constipatie peste noapte (intr-un interval de 6-12 ore).
  • Nu modifica digestia, absorbtia caloriilor sau a nutrientilor esentiali.
  • Usor de administrat, usor de acceptat - drajeuri gastrorezistente de dimensiuni mici.

Ingrediente: Un drajeu gastrorezistent contine Bisacodil 5mg. Dulcolax se prezinta sub forma de drajeuri gastrorezistente care elibereaza substanta activa direct in colon pentru a actiona specific.

Mod de utilizare:

  • Pentru tratamentul constipatiei:

- Adulti: Luati 1-2 drajeuri gastrorezistente (5-10 mg bisacodil) pe zi. Incepeti cu 1 drajeu. Doza poate fi ajustata pana la doza maxima de 2 drajeuri pentru a produce scaune regulate. Nu depasiti doza maima zilnica de 2 drajeuri.

- Copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 10 ani: Luati 1 drajeu gastrorezistent (5 mg bisacodil) pe zi. Nu trebuie sa administrati Dulcolax la copii cu varsta de 10 ani sau mai mici decat numai la recomandarea medicului copilului dumneavoastra.

  • Pentru pregatirea investigatiilor si inainte de interventii chirurgicale: in vederea pregatirii investigatiilor si inainte de interventii chirurgicale, Dulcolax se va administra sub supraveghere medicala.
  • Drajeurile au un invelis special si din aceasta cauza nu trebuie administrate impreuna cu produse care reduc aciditatea tractului gastro-intestinal superior, de exemplu lapte.
  • Daca dupa 5 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.
  • Daca suferiti de oprire temporara a miscarilor peristaltice sau de abdomen acut chirurgical, incluzand apendicita, boli inflamatorii intestinale acute si dureri abdominale severe asociate cu greata si varsaturi, adresati-va medicului dumneavoastra pentru recomandari.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 drajeuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.07.2022