Dulcolax 10mg, 6 supozitoare, Sanofi

Medicamente fara reteta

Brand: SANOFI
In stoc
10,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dulcolax 10mg, 6 supozitoare, Sanofi

652369166

Dulcolax (supozitoare) este un laxativ cu administrare rectala si actiune dubla: activeaza tranzitul intestinal si scade consistenta scaunului. Actioneaza direct asupra constipatiei, stimuland rapid procesul natural de evacuare din zona inferioara a tractului digestiv.

Beneficii:

  • Eliberarea de constipatie rapid (in aproximativ 20 minute).
  • Nu modifica digestia, absorbtia caloriilor sau a nutrientilor esentiali.
  • Usor de administra; supozitorul isi mentine forma si consistenta in timpul utilizarii.

Ingrediente: Fiecare supozitor contine Bisacodil 10mg.

Mod de utilizare:

a) Pentru tratamentul constipatiei

  • La adulti si copii peste 10 ani: 1 supozitor (10 mg Bisacodil) pe zi. Supozitoarele au efect dupa 20 minute de la administrare. Nu depasiti doza zilnica maxima recomandata. Se despacheteaza supozitorul si se insereaza in rect cu capatul ascutit inainte.
  • Pentru copii cu varsta intre 2-10 ani, in gama Dulcolax este disponibila o forma de prezentare adecvata, cum ar fi Dulcopic.
  • Nu trebuie sa administrati tratament pentru constipatia cronica sau persistenta pacientilor cu varsta de 10 ani sau mai mici decat la indicatia medicului copilului dumneavoastra.

b) In vederea pregatirii investigatiilor si inainte de interventii chirurgicale, Dulcolax se va administra conform recomandarilor medicului specialist.

Avertizari:

  • Daca dupa 5 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.
  • Daca suferiti de oprire temporara a miscarilor peristaltice sau de abdomen acut chirurgical, incluzand apendicita, boli inflamatorii intestinale acute si dureri abdominale severe asociate cu greata si varsaturi, adresati-va medicului dumneavoastra pentru recomandari.

Forma de prezentare: Cutie cu 6 supozitoare

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.10.2022