Ducray Melascreen

Sortare dupa
  • Melascreen
  • Adjuvant in fotoimbatranire - imbatranirea cutanata legata de expunerea la soare: asocierea unor pete maronii, riduri si pierderea fermitatii pieli. P
  • In fruntea inovatiei, concentratul anti-pete MELASCREEN este prima solutie dermatologica special dezvoltata pentru a depigmenta eficace toate tipurile de pete maronii* datorita unei concentratii foarte mari de ingrediente active dermatologice depigmentante (15%).
  • Crema protectoare anti-pete MELASCREEN SPF50+ este prima crema zilnica anti-pete cu protectie foarte ridicata care previne si reduce aparitia petelor, protejand in acelasi timp pielea impotriva UVB, razelor UVA scurte si lungi, luminii albastre si a efectelor nocive cauzate de poluare.
  • MELASCREEN UV Light cream SPF50+ previne aparitia petelor inchise la culoare si protejeaza pielea de imbatranirea prematura cauzata de soare datorita unui filtru SPF50+ patentat. Formulat cu RONACARE AP®, un ingredient activ antioxidant puternic care ajuta la protejarea pielii impotriva deteriorarii celulare si corecteaza petele inchise la culoare.Este o crema solara anti pete inchise la culoare cu o textura placuta, cu atingere uscata, care se absoarbe rapid si nu lasa o pelicula grasa pe piele. Rezistent la apa si la transpiratie.
  • MELASCREEN UV Rich cream SPF50+ previne aparitia petelor inchise la culoare si protejeaza pielea de imbatranirea prematura cauzata de soare datorita unui filtru SPF50+ patentat.
  • Ingrijire intensa ce actioneaza pe zonele de hiperpigmentare, cum ar fi petele inchise la culoare. Datorita unui duo de ingrediente active depigmentante complementare, corecteaza si reduce hiperpigmentarea localizatape fata, zona gatului, a pieptului si pe maini. Varful sau dozator permite o aplicare localizata.
  • Crema de noapte MELASCREEN PHOTO-AGING Night cream este o crema de noapte anti pete inchise la culoare care ajuta la reducerea si prevenirea acestora. Pe langa efectul sau asupra semnelor de pigmentare cauzate de soare, hraneste intens pielea pentru un efect instantaneu de reumplere. Este o crema de noapte anti pete care poate fi aplicata in plus sau ca o continuare a procedurilor dermatologice.