Dr.Max Tensiometru de brat, 1 bucata

Tehnico-Medicale

Brand: DR.MAX
3 la pret de 2 Achizitioneaza orice combinatie de 3 produse Dr.Max selectionate si platesti doar 2. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
In stoc
279,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Max Tensiometru de brat, 1 bucata

652367287

FDBP-A4 este un Tensiometru de brat care masoara in mod simultan tensiunea sistolica, diastolica si pulsul pe baza principiului oscilatiei presiunii. Nu doar ca precizia acestuia atinge standardele medicale, dar acest aparat este adecvat si pentru utilizare la domiciliu. In plus, designul ergonomic ofera utilizatorilor un grad sporit de confort.

Caracteristici:

  • Alerta conform standardului WHO( Organizatia Mondiala a Sanatatii) de masurare a tensiunii arteriale;
  • Monitorizare inteligenta automata a tensiunii si a batailor neregulate ale iniimii;
  • Masurarea automata, afisare ora si data;
  • Memorie- maximum 60 citiri per utilizator ( in total, 120 citiri);
  • Masurare in timpul umflarii mansetei;
  • Afisare LED mare;

Mod de utilizare: Dupa aplicarea corecta a mansetei, tensiunea arteriala poate fi masurata dupa cum urmeaza: Apasati butonul [Start/Stop], pe ecran nu se va afisa nimic dupa 1 secunda, apoi, manseta va incepe sa se umfle. Afisajul LED prezinta modificarea presiunii aerului din manseta. Sfigmomanometrul detecteaza bataile inimii, simbolul pentru bataile inimii va lumina intermitent. Cand sfigmomanometrul incheie masuratoarea, afisajul indica SYS, DIA si frecventa pulsului.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.02.2022