Suplimente alimentare

Dr. Max Solutie hipertonica 3% pentru nebulizare, 5ml x 30 fiole

Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si platesti doar 2. La promotie nu participa DR.MAX COLLAGEN DRINK CT*30PLICURI, DR.MAX SECRETIE BILIARA CT*20CAPS si DR.MAX COENZYME Q10 60MG CT*30CAPS MOI. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
69,99 Lei

Pret / FIOLA: 2,33 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr. Max Solutie hipertonica 3% pentru nebulizare, 5ml x 30 fiole

652354325

Dr. Max Nebuliser Solutie Hipertonica 3% sub forma de doza unica, fara conservanti, pentru nebulizare, actioneaza prin diferite mecanisme care faciliteaza deplasarea secretiilor de la nivelul tractului respirator, imbunatatind respiratia.

Proprietati:

- Desface legaturile iconice ale mucusului, reducand astfel nivelul de vascozitate si elasticitate al secretiei.

- Absoarbe apa de la nivelul mucoasei si submucoasei, reducand astfel edemul peretilor tractului respirator.

- Induce tusea si sputa, care pot ajuta la eliminarea mucusului de la nivelul bronhiilor, ameliorand astfel obstructia tractului respirator.

- In terapia prin inhalare, produsul este, in special, indicat la pacientii de orice varsta care sufera de bronsiolita, bronsita acuta, fibroza chistica si boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC). Poate fi utilizat, de asemenea, ca solutie vehicul pentru alte produse medicamentoase administrate prin inhalare.

Compozitie: Solutie sterila de clorura de sodiu 3%.

Mod de utilizare: Poate fi utilizat cu orice tip de nebulizator. Se recomanda respectarea instructiunilor de utilizare ale fabricantului echipamentului. A se utiliza 4 sau 5ml de solutie in terapia prin inhalare conform prescriptiei medicale.

Precautii: 

- A nu se lasa la indemana copiilor.

- Acest produs nu contine conservanti. Dupa deschidere, fiola trebuie utilizata imediat si aruncata dupa utilizare pentru a evita riscul de contaminare si transformarea intr-o sursa de infectie.  Nu utilizati acest produs dupa data expirarii. A nu se utiliza daca ambalajul este deteriorat. A nu se pastra la temperaturi peste 25°C.

- A nu se utiliza impreuna cu alte medicamente inainte de a va consulta cu medicul dumneavoastra. La pacientii foarte sensibili, administrarea trebuie efectuata conform prescriptiei medicale, deoarece poate fi necesara administrarea prealabila a unui bronhodilatator.

- In cazul aparitiei bronhospasmului sau al tusei persistente, trebuie oprit tratamentul si trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 de fiole a cate 5ml fiecare.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.07.2021