Dr.Max Silimarina Premium, 30 capsule

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX
16,99 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

17527059

Dr.Max Silimarina Premium contine 250mg extract de armurariu standardizat la 80% silimarina si 82,5mg de colina. Produsul contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipdelor si homocisteinei. Extractul uscat din semintele de Silybum marianum este un complex de flavonoide, alcatuit in principal din silibina, silidianina si silicristina.

Ingrediente: Extract (20:1) din fructe de Armurariu (Silybum marianum); bitartrat de colina, capsula: gelatina, coloranti (oxizi de fier, dioxid de titan), antispumant (polietilenglicol 6000), corector de aciditate (acid acetic glacial); agent de intarire (fosfat de calciu dibazic anhidru), agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu, dioxid de siliciu).

Mod de administrare: 1 capsula zilnic.

Atentionari:

- A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5° C si 25° C in ambalajul original, in locuri ferite de umiditate si de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

- Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

- A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nu se recomanda copiilor, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. Nu consumati alcool cand folositi produsul.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 capsule

Data ultimei actualizari 23.06.2021