Dr.Max Ser Fiziologic 5Ml X 20Monodoze

Suplimente alimentare

Brand: DR.MAX

In stoc

21,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17530707

Dr.Max Physio Solution este o solutie monodoza, fara conservanti sau agenti tampon, care actioneaza prin forte de frictiune mecanice si prin urmare este indicata in special pentru subiectii cu ochi si nari sensibile.

Ingrediente:  Solutie sterila de clorura de sodiu 0,9%.

Mod de utilizare: Separati o fiola de produs si deschideti-o dupa ce v-ati spalat pe maini, rasucind partea de sus si asigurandu-va ca fiola nu intra in contact cu nicio suprafata. Clatirea lentilelor de contact si dizolvarea comprimatelor enzimatice:

Clatirea:  Dupa finalizarea procesului de curatare sau de cate ori este necesar, puneti o lentila de contact in palma si clatiti-o cu o cantitate generoasa de ser fiziologic, frecand lentila cu varful degetelor Dizolvarea comprimatelor enzimatice. Utilizati solutia conform instructiunilor fabricantului pentru utilizarea comprimatelor enzimatice Utilizarea directa pe suprafata oculara Cu sau fara lentilele de contact, apasati usor pe fiola pentru a aplica cateva picaturi de Dr.Max Physio Solution pe suprafata ochiului, ori de cate ori este necesar.

Spalarea pleoapelor: Imbibati un tifon steril cu Dr.Max Physio Solution exercitand presiune asupra fiolei si aplicati tifonul imbibat pe pleoapa.

Utilizare directa in nari:  Lasati capul pe spate. Introduceti aplicatorul in oricare dintre nari si apasati usor pe fiola. Repetati aceeasi actiune pentru cealalta nara. Indreptati capul pentru a permite eliberarea mucusului si curatati excesul de produs. Nu suflati nasul cu putere in decurs de 10 minute dupa administrare. In cazul sugarilor administrati produsul exercitand o presiune minima asupra fiolei pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii.
 

 

Data ultimei actualizari 07.04.2021