Suplimente alimentare

Dr. Max Ser fiziologic Physio Solution, 5ml x 20 monodoze

Cumpără ORICARE 3 produse Dr.Max si plătești doar 2. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit. La promotie nu participa produsele DR.MAX PROBIOMAX*30CPS, DR.MAX SILYMARIN PREMIUM CT*30 CAPS, DR.MAX SILYMARIN PREMIUM CT*30+15 CAPS si DR.MAX VITAMIN B-COMPLEX FORTE CT*20 COMPR FILM

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

18,99 Lei

Pret / BUC: 0,95 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Dr. Max Ser fiziologic Physio Solution, 5ml x 20 monodoze

17530707

Serul fiziologic Physio Solution este o solutie monodoza, fara conservanti sau agenti tampon, care actioneaza prin forte de frictiune mecanice, fiind, prin urmare, indicata in special pentru persoanele cu ochi si nari sensibile.

Ingrediente: Solutie sterila de clorura de sodiu 0,9%.

Mod de utilizare:

- Separati o fiola de produs si deschideti-o dupa ce v-ati spalat pe maini, rasucind partea de sus si asigurandu-va ca fiola nu intra in contact cu nicio suprafata.

- Clatirea: dupa finalizarea procesului de curatare sau de cate ori este necesar, puneti o lentila de contact in palma si clatiti-o cu o cantitate generoasa de ser fiziologic, frecand lentila cu varful degetelor pentru dizolvarea comprimatelor enzimatice. Utilizati direct pe suprafata oculara cu sau fara lentilele de contact, apasati usor pe fiola pentru a aplica cateva picaturi de Ser fiziologic pe suprafata ochiului, ori de cate ori este necesar.

- Spalarea pleoapelor: imbibati un tifon steril cu Ser fiziologic exercitand presiune asupra fiolei, apoi aplicati tifonul imbibat pe pleoapa.

- Utilizare directa in nari: lasati capul pe spate, introduceti aplicatorul in oricare dintre nari si apasati usor pe fiola, apoi repetati aceeasi actiune pentru cealalta nara. Indreptati capul pentru a permite eliberarea mucusului si curatati excesul de produs. Nu suflati nasul cu putere in decurs de 10 minute dupa administrare. In cazul sugarilor, administrati produsul exercitand o presiune minima asupra fiolei pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii.

Avertizari: A nu se pastra la temperaturi peste 25° C.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 monodoze de 5ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.10.2022