Dr.Max Ibuprofen 400mg, 10 capsule moi

Medicamente fara reteta

Brand: DR.MAX

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Dr.Max Ibuprofen 400mg, 10 capsule moi

652358202

Ibuprofen Dr.Max este utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerilor usoare pana la moderate, cum sunt durerile de cap, migrenele acute cu sau fara aura, durerile dentare, durerile cauzate de lezarea tesuturilor moi, durerile menstruale, febra si durerile articulare si osoase sau durerile in gat cauzate de raceala obisnuita. Este destinat pentru adulti si adolescenti cu greutate corporala incepand de la 40kg (cu varsta de 12 ani si peste).

Compozitie: Ibuprofen Dr.Max contine substanta activa ibuprofen. Acesta face parte din grupa medicamentelor denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS calmeaza durerea modificand raspunsul organismului la durere si febra.

Mod de utilizare:

Ibuprofen Dr.Max este utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerilor usoare pana la moderate, cum sunt durerile de cap, migrenele acute cu sau fara aura, durerile dentare, durerile cauzate de lezarea tesuturilor moi, durerile menstruale, febra si durerile articulare si osoase sau durerile in gat cauzate de raceala obisnuita.

In cazul afectiunilor inflamatorii si degenerative ale articulatiilor, coloanei vertebrale si tesuturilor moi ale sistemului musculo-scheletic insotite de durere, roseata, inflamatie si rigiditate articulara si nevralgie (durere resimtita la nivelul nervilor), medicamentul poate fi utilizat numai la recomandarea medicului.

Forma de prezentare: 10 capsule moi

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 23.05.2022