Medicamente fara reteta

Dr.Max Ibuprofen 400mg, 10 capsule moi

22,99 Lei

Pret / CPS MOI: 2,30 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Max Ibuprofen 400mg, 10 capsule moi

652367288

Ibuprofen Dr. Max este utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerilor usoare pana la moderate, cum sunt durerile de cap, migrenele acute cu sau fara aura, durerile dentare, durerile cauzate de lezarea tesuturilor moi, durerile menstruale, febra si durerile articulare si osoase sau durerile in gat cauzate de raceala obisnuita. Este destinat pentru adulti si adolescenti cu greutate corporala incepand de la 40kg (cu varsta de 12 ani si peste). 

Compozitie: Ibuprofen Dr. Max contine substanta activa ibuprofen. Acesta face parte din grupa medicamentelor denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS calmeaza durerea modificand raspunsul organismului la durere si febra. Excipienti: Macrogol 400, sorbitan oleat, hidroxid de potasiu, povidona (PVP) K-30, apa purificata, gelatina, sorbitol lichid necristalizat 70%, trigliceride cu lant mediu, alcool izopropilic, opacode Negru (S-1-17823) continand: Shellac Glaze (modificat) IN SD 45, alcool izopropilic, oxid negru de fier, alcool n-butilic, propilenglicol, hidroxid de amoniu.

Mod de administrare: Capsulele de Ibuprofen Dr. Max se inghit intregi cu multa apa. Nu mestecati capsulele. Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Mod de depozitare: A se pastra la temperaturi de pana la 30°C.

Precautii: In cazul afectiunilor inflamatorii si degenerative ale articulatiilor, coloanei vertebrale si tesuturilor moi ale sistemului musculo-scheletic insotite de durere, roseata, inflamatie si rigiditate articulara si nevralgie (durere resimtita la nivelul nervilor), medicamentul poate fi utilizat numai la recomandarea medicului.

Forma de prezentare: 10 capsule moi

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.03.2023