Tehnico-Medicale

Dr. Max Compresa calda/rece, 1 bucata

Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si platesti doar 2. La promotie nu participa DR.MAX COLLAGEN DRINK CT*30PLICURI, DR.MAX SECRETIE BILIARA CT*20CAPS si DR.MAX COENZYME Q10 60MG CT*30CAPS MOI. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
21,99 Lei

Pret / BUC: 21,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr. Max Compresa calda/rece, 1 bucata

652367217

Compresa calda/rece este un sistem de incalzire sau racire cu gel. Este destinat utilizarii repetate. Pachetul include si o husa textila cu o banda elastica pentru fixarea optima a compresei pe corp. Gelul este sigur si nu este toxic.

Compozitie: Glicerol, socarboximetilceluloza de sodiu, clorura de sodiu, dezinfectant si apa.

Mod de utilizare:

Compresa calda amelioreaza durerile musculare, durerile de spate, crampele, elibereaza tensiunea si stimuleaza circulatia sangelui.

Apa fierbinte: Cufundati compresa intr-un recipient cu apa incalzita la 80 °C, timp de maxim 8 minute. Recipientul cu apa trebuie indepartat de la sursa de caldura in timp ce incalziti compresa.

Cuptor cu microunde: Puneti compresa intr-un recipient umplut cu apa. Setati cuptorul la 600 W si incalziti compresa timp de maxim 3 minute.

Dupa ce scoateti compresa din vasul cu apa, asezati-o intr-o husa textila si aplicati-o in zona dorita pana cand va simtiti confortabil. Reincalziti-o dupa ce ajunge la temperatura camerei.

Compresa rece ajuta la reducerea umflaturii si amelioreaza durerea in cazul intepaturilor de insecte si arsurilor usoare.

Congelator: Introduceti compresa in congelator (minim -25 °C) pentru cel putin doua ore. Compresa ramane flexibila chiar si dupa racirea in congelator. Asezati compresa intr-o husa textila si aplicati-o in zona dorita. Aplicati maxim 20 de minute si apoi asteptati 20 de minute inainte de a o aplica din nou.

Recomandari: Puteti spala compresa manual cu un detergent usor. Nu folositi alcool sau alti solventi.

Atentionari:

  • Nu incalziti niciodata compresa direct in cuptorul cu microunde fara a o cufunda intr-un vas cu apa, sau utilizand orice alta metoda.
  • Compresa este destinata numai utilizarii externe. Nu aplicati niciodata direct pe piele, ci intotdeauna infasurati-o intr-o husa textila.
  • Pentru a evita posibila spargere nu va asezati pe compresa si nu aplicati presiune excesiva.
  • Nu folositi niciodata compresa in timpul somnului.
  • Nu aplicati pe pielea deteriorata sau sensibila.
  • Daca aplicarea compresei este incomoda, indepartati-o imediat.
  • Nu incalziti compresa pliata.
  • Scoateti compresa cu atentie din apa fierbinte. Daca este prea fierbinte, asteptati sa se raceasca inainte de a o aplica pe corp.
  • Nu incalziti la cuptor sau la foc.
  • Daca este incalzita prea mult sau la o temperatura prea ridicata, compresa se poate rupe.

Forma de prezentare: 1 compresa

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.02.2023