Dr.Max Compresa calda/rece, 1 bucata

Tehnico-Medicale

Brand: DR.MAX
3 la pret de 2 in orice combinatie Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si primesti produsul cel mai ieftin cadou.
In stoc
19,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dr.Max Compresa calda/rece, 1 bucata

652367217

Compresa calda/rece este un sistem de incalzire sau racire cu gel. Este destinat utilizarii repetate. Pachetul include si o husa textila cu o banda elastica pentru fixarea optima a compresei pe corp. Gelul este sigur si nu este toxic.

Compozitie: Glicerol, socarboximetilceluloza de diu, clorura de sodiu, dezinfectant si apa.

Mod de utilizare:

Compresa calda amelioreaza durerile musculare, durerile de spate, crampele, elibereaza tensiunea si stimuleaza circulatia sangelui.

Apa fierbinte: Cufundati compresa intr-un recipient cu apa incalzita la 80 °C, timp de maxim 8 minute. Recipientul cu apa trebuie indepartat de la sursa de caldura in timp ce incalziti compresa.

Cuptor cu microunde: Puneti compresa intr-un recipient umplut cu apa. Setati cuptorul la 600 W si incalziti compresa timp de maxim 3 minute.

Dupa ce scoateti compresa din vasul cu apa, asezati-o intr-o husa textila si aplicati-o in zona dorita pana cand va simtiti confortabil. Reincalziti-o dupa ce ajunge la temperatura camerei.

Compresa rece ajuta la reducerea umflaturii si amelioreaza durerea in cazul intepaturilor de insecte si arsurilor usoare.

Congelator: Introduceti compresa in congelator (minim -25 °C) pentru cel putin doua ore. Compresa ramane flexibila chiar si dupa racirea in congelator. Asezati compresa intr-o husa textila si aplicati-o in zona dorita. Aplicati maxim 20 de minute si apoi asteptati 20 de minute inainte de a o aplica din nou.

Recomandari: Puteti spala compresa manual cu un detergent usor. Nu folositi alcool sau alti solventi.

Forma de prezentare: 1 compresa

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.02.2022