Dr.Hart Gel cu heparina, 100ml

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART
52,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7522363

Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice. Relaxeaza si stimuleaza circulatia sanguina. Eficient in atenuarea senzatiei de picioare „grele” , obosite si inflamate
Heparina are functie de agent de conditionare a pielii si este eficienta in activarea microcirculatiei sanguine. Alantoina  este o biocomponenta de origine vegetalainclusa in compoziţia gelului, fiind un factor de regenerare şi reparare a pielii. Contribuie la sinteza colagenului, accelereaza vindecarea şi protejeaza pielea de factorii iritanţi.

Este un bun cicatrizant, antiiritant şi reparator, protector al pielii, cu efect de regenerare a tesuturilor si de sporire a confortului pielii.Aceste substante active, in combinatie cu celelalte ingrediente, actioneaza sinergic, in cazul picioarelor umflate din cauza sederii indelungate la birou, a statului in picioare sau a mersului excesiv pe jos. Dr. Hart Gel cu heparina pentru varice inlatura senzatia de usturime si durere, atenuand vizibil edemele ce se formeaza la nivelul gleznelor sau a altor zone ale corpului.

Beneficii:

  • Relaxeaza si stimuleaza circulatia sanguina periferica.
  • Atenueaza senzatia de picioare obosite
  • Calmeaza si racoreste picioarele grele si inflamate.

Mod de utilizare: se aplica de 3-4 ori pe zi o cantitate de Dr. Hart Gel cu heparina pentru varice care sa acopere toata suprafata de piele aferenta zonei afectate, masand usor, pana la absorbtia completa a produsului.

Mod de prezentare: tub de 100ml gel.

Data ultimei actualizari 10.06.2021