Dr.Hart Gel cu heparina, 100ml

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART
In stoc
41,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7522363

Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice. Relaxeaza si stimuleaza circulatia sanguina. Eficient in atenuarea senzatiei de picioare „grele” , obosite si inflamate
Heparina are functie de agent de conditionare a pielii si este eficienta in activarea microcirculatiei sanguine. Alantoina  este o biocomponenta de origine vegetalainclusa in compoziţia gelului, fiind un factor de regenerare şi reparare a pielii. Contribuie la sinteza colagenului, accelereaza vindecarea şi protejeaza pielea de factorii iritanţi.

Este un bun cicatrizant, antiiritant şi reparator, protector al pielii, cu efect de regenerare a tesuturilor si de sporire a confortului pielii.Aceste substante active, in combinatie cu celelalte ingrediente, actioneaza sinergic, in cazul picioarelor umflate din cauza sederii indelungate la birou, a statului in picioare sau a mersului excesiv pe jos. Dr. Hart Gel cu heparina pentru varice inlatura senzatia de usturime si durere, atenuand vizibil edemele ce se formeaza la nivelul gleznelor sau a altor zone ale corpului.

Beneficii:

  • Relaxeaza si stimuleaza circulatia sanguina periferica.
  • Atenueaza senzatia de picioare obosite
  • Calmeaza si racoreste picioarele grele si inflamate.

Mod de utilizare: se aplica de 3-4 ori pe zi o cantitate de Dr. Hart Gel cu heparina pentru varice care sa acopere toata suprafata de piele aferenta zonei afectate, masand usor, pana la absorbtia completa a produsului.

Mod de prezentare: tub de 100ml gel.

Data ultimei actualizari 10.06.2021