Suplimente alimentare

Dormax, 14 capsule, Actafarma

27,99 Lei

Pret / BUC: 27,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Dormax, 14 capsule, Actafarma

7508912

Proprietati:
Dormax este un supliment alimentar pe baza de melatonina si extracte vegetale (Mac de California, Valeriana si Floarea-pasiunii), care actioneaza sinergic pentru a imbunatati calitatea somnului natural.
Dormax este o solutie inovativa gratie combinatiei optime de ingrediente, cu rol in atenuarea cauzelor ce pot produce tulburarile de somn.
Melatonina cunoscuta pentru efectul sau cronobiotic, contribuie la atenuarea tulburarilor de somn si la reducerea timpului necesar pentru a adormi.
Macul de California ajuta la relaxarea musculara si contribuie la reducerea activitatii cerebrale prin stimularea centrului somnului la nivel cortical.
Valeriana induce o stare de calm si relaxare, imbunatatind calitatea somnului.
Floarea-pasiunii contribuie la relaxare si prelungeste durata somnului.

Compozitie:
Extract hidroalcoolic de floarea-pasiunii, cu peste 3.5% vitexine, extract hidroalcoolic (dioxid de siliciu) din radacini de valeriana, cu 0.8% acid valeretic, extract hidroalcoolic uscat 4-5:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din parti aeriene de Mac de California, capsula (gelatina, dioxid de titan, indigotina), celuloza microcristalina (agent de incarcare), stearat de magneziu (antiaglomerant), melatonina.

Mod de administrare:
1 capsula pe zi, de preferat cu o ora inainte de culcare.

Precautii:
Produsul poate afecta atentia si reflexele conducatorilor auto si ale persoanelor care manipuleaza utilaje.
Nerecomandat consumul de alcool in timpul administrarii produsului.

Forma de prezentare: 14 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022